Met veel plezier kondigt men bij alle geefpunten van Opnieuw & Co van 13 tot 18 mei de ‘Week van de Gever’ aan ! Deze week staat volledig in het teken van het stimuleren van hergebruik en het aanmoedigen van alle inwoners om bewust om te gaan met hun spullen.


Tijdens de Week van de Gever zijn alle inwoners van Hove welkom om herbruikbare spullen binnen te brengen bij de geefpunten, de winkels van Opnieuw & Co in Kontich, Mortsel, Duffel en Lier. Heb je kledij die je niet meer draagt, meubels of huisraad die je niet meer nodig hebt of elektronica die je niet langer gebruikt ? Breng ze binnen en geef ze een tweede leven !
Tijdens deze speciale week kan je ook deelnemen aan een leuke wedstrijd. Raad hoeveel kilogram aan herbruikbare spullen gedurende de Week van de Gever bij jouw geefpunt ingezameld wordt en maak kans op leuke prijzen !
Met de ‘Week van de Gever’ wordt niet alleen de waarde van hergebruik benadrukt, we tonen onze dankbaarheid aan degenen die bijdragen aan een duurzamere samenleving. Door samen te werken creëren we een grotere impact op het milieu en dragen we tegelijkertijd bij aan sociale verandering. Samen maken we van Hove een mooie plek.

www.opnieuwenco.be .

Foto’s (c) Gazet van Hove .