Hove zit goed op schema wat corona-vaccinaties betreft

Tijdens de jongste gemeenteraad van dinsdag 30 maart jl. kwam het corona-vaccinatiewerk in onze regio ter sprake. Raadslid Diederik Vandendriessche (HB) wenste te weten of we in Hove op schema zaten en hoe de toestand is ? Burgemeester Koen Volckaerts (N-VA) antwoordde : “Hove zit aan de top. We zitten nu al over de 15%, de hoogste score van de regio. We liggen zeer goed. Volgende week zijn er meer vaccinaties beloofd. We hebben een goede organisatie die in normale omstandigheden zes vaccinatie-lijnen aankan. Nu doe we er minder wegens minder leveringen. Hiervoor verwijs ik de verantwoordelijkheid door naar Europa en de Belgische federale regering. De interventiediensten (politie, brandweer) hebben reeds hun inspuitingen gekregen. Er gaat bij Elzora gaan enkele injectie verloren.”

Hopelijk kan dit blijven voortduren en komen er extra leveringen.

Foto’s © Gazet van Hove.