Rumst : Sociaal Project begeleid wonen

Inschrijvingen bewoners en gebruikers starten

Eind 2021 opent Klavertje7 in Rumst : een warme plek waar mensen met een beperking en/of autisme bijzonder goed thuis zijn .

Jongvolwassenen met specifieke behoeften verdienen een fantastische plek om samen te leven. Een huis waar vrienden en familie altijd welkom zijn. Els Van Keilegom, oprichter en bezieler van Klavertje7 :Voor zoon Jenne hadden we ook zo’n plek in gedachten maar die was er niet bij ons in de buurt. We rolden daarom zelf de mouwen op en gingen aan de slag. Het leverde een nieuw project op dat stilaan heel concreet wordt : Klavertje7. De werking is ondertussen uitgedacht en de bouw van ons huis komt in een laatste fase. We starten daarom nu intensief gesprekken op met geïnteresseerden. We hebben 7 woonplekken en een 15-tal plaatsen in de dagbesteding.”

Klavertje7 is een warm initiatief van Jenne’s Friends Projects VZW. Alles wat de VZW doet, wordt ingevuld vanuit de overtuiging : onze jongvolwassenen verdienen het om “bijzonder goed thuis” te zijn.

Klavertje7 in Rumst wordt een gezellig huis met een dubbele werking. Het wordt een warm en rustig nest waar jongvolwassenen 24/7 kunnen wonen : dus ook tijdens de vakanties. De zinvolle dagwerking die er wordt aangeboden staat ook open voor jongvolwassenen die niet in het huis wonen. De dagwerking biedt de VZW momenteel al aan op een andere plek (vlakbij Klavertje7) in Rumst.

Op dit moment is de ruwbouw af en beginnen de fijnere werken. Eind 2021 verwelkomt Klavertje7 de bewoners in de Hovernierstraat 11 in Rumst.

We zoeken voor het project ook nog een toffe begeleider. Wie graag aan de slag wil bij Klavertje7, kan daarvoor met Els contact opnemen. (contactgegevens hieronder)

Interesse in de werking ? Ga naar de website : www.klavertje7.be of woon een (online) sessie bij. Deze zijn gepland op :

  • 8 mei 10.30 u.
  • 27 mei 19.00 u.
  • 15 juni 20.00 u.

 Je kan ook altijd een persoonlijke afspraak plannen met Els Van Keilegom van Jenne’s Friends Projects VZW

Gsm 0478 / 23 55 13 of info@klavertje7.be