WildvanHoof! organiseert fietssafari, kleurwedstrijd en bierverkoop

WildvanHoof! is een niet-politiek gebonden burgercollectief dat ijvert voor het behoud van de kwetsbare resterende groene ruimtes in Hove.
Om iedereen te sensibiliseren organiseren ze een petitie, kleurwedstrijd, fietssafari en bierverkoop.
Als start van de campagne werd Hove versierd met ‘De twaalf werken van WildvanHoof!’. Deze unieke schilderijen van de Hovese kunstenaar Francois Blommaerts zijn een eerbetoon aan het wild dat momenteel een plek vindt in de resterende groene open ruimtes die Hove nog telt. Ze staan ook symbool voor de liefde voor ons dorp (waar we wild van zijn).


Fietssafari

Tijdens de fietssafari ga je op zoek naar de schilderijen.
Onderweg spot je ongetwijfeld heel wat Hoofs wild en misschien maak je wel kans op een mooie prijs !
Begin en einde zijn voorzien aan het dienstencentrum (René Verbeecklaan 3), waar je het opdrachtenblad kan ophalen en afgeven. Meer info op www.wildvanhoof.be.

Kleurwedstrijd

Ook jij, jong of oud, kan laten zien dat je wild bent van Hove ! Versier de affiche met het logo en plaats ze aan je raam. Op die manier kan je niet alleen leuke prijzen winnen, maar steun je ook de campagne. De affiches kan je zelf afdrukken van www.wildvanhoof.be of je kan er eentje oppikken bij Proxy Hove (voorheen Brandt-food).


Bier

Je kan ook steunen door bier te kopen. Het WildvanHoof!-bier werd ambachtelijk en in gelimiteerde oplage gebrouwd door microbrouwerij De Keukenbrouwers in de Vredestraat. Het is een amberkleurig saisonbier met een uniek etiket dat ook van de hand is van François Blommaerts. Het speciaalbier wordt verkocht aan 15 euro per zes flesjes. Het is te verkrijgen via de leden of via het bestelformulier op www.wildvanhoof.be/bier .

Foto’s (c) Gazet van Hove.