Adverteren op Gazet van Hove

GVH laat uw omzet groeien!

De e-krant ‘Gazet van Hove’ is een vaste waarde geworden bij het Hovese publiek. Na de lancering in december 2012 is het aantal lezers blijven stijgen. De recente statistieken wijzen ook uit dat niet alleen Hovenaars de online gazet lezen maar we ook lezers hebben uit de buurtgemeenten en ver daarbuiten.

We kunnen gerust zeggen dat er op korte termijn een veel hoger bezoekersaantal werd bereikt dan het beoogde streefdoel. Elke munt heeft een keerzijde: een succesvolle internetkrant kost ook geld. Zowat de enige inkomsten die we realiseren komt van de verkoop van advertentieruimte. De onkosten gaan vooral over de webserver en het onderhoud van de applicaties. Ook de verdere uitbouw van onze nieuwsredactie heeft zijn prijskaartje.

Adverteren op Gazet van Hove biedt heel wat voordelen: je bereikt dagelijks +/- 500 lezers, voornamelijk uit onze regio. Een mooi doelpubliek om uw product in de kijker te zetten!

 

Adverteermogelijkheden

adverterenJe kan op de Gazet van Hove adverteren op twee plaatsen:

  • Kopbanner: Bovenaan de webstite is een ruimte voor een brede banner van 728 x 90 pixels.
  • Artikelbanner: Onder de artikels is een bannerruimte van maximaal 500 x 500 pixels voorzien.

We trachten concurrerende handelszaken niet op hetzelfde tijdstip te laten verschijnen en voorzien maximaal 3 à 4 banners tegelijk per advertentieruimte.

Banners mogen aangeleverd worden als jpg, gif en png. Flash-banners kunnen niet. Animated gif mag wel. De banner kan naar uw website linken of naar een welbepaalde pagina, bijvoorbeeld met promoties.

 

Basistarief

We hanteren volgende basistarieven. Voor langlopende contracten (vanaf 6 maanden) kunnen we kortingen geven die variëren naargelang de looptijd en combinatie met kopbanner en artikelbanner. Informeer ernaar.

TARIEF KOPBANNER

1 maand 50 euro
3 maanden 120 euro (=40 euro/maand)
6 maanden 174 euro (=29 euro/maand)

TARIEF ARTIKELBANNER

1 maand 30 euro
3 maanden 78 euro (=26 euro/maand)
6 maanden 139 euro (=23 euro/maand)

Exclusiviteit kopbanner: Wil je enkel en alleen uw banner bovenaan zien verschijnen? Dat kan perfect indien er in uw gekozen adverteerperiode geen andere adverteerders actief zijn. Contacteer ons tijdig. Het basistarief wordt aan 225% aangerekend.

Om je een idee te geven van het aantal vertoning: uw banner staat op elke pagina en op weekbasis genereert dit gemiddeld 25.000 pageviews. Uw advertentie wordt dus gezien!

Alle tarieven zijn exclusief BTW.

Betalingsgegevens:
GAZET VAN&VOOR HOVE FV
Adres: Luc Van den Weygaert, De Ster 11, 2540 Hove
IBAN: BE48 7310 3698 1627
BIC: KREDBEBB

Interesse? Contacteer ons via adverteren[@]gazetvanhove.be