De Hovese Middenstand nodigt op zaterdag 2 maart e.k. alle Hovenaars en andere cultureel geinteresseerden uit voor een muzikaal concert met Jean Bosco Safari. Voor het muzikale gedeelte begint, is ook gedacht aan gezellig tafelen.

jean-bosco-safari-affiche

Jean Bosco Safari (° 10 mei 1954 in Rubago, Rwanda) is een Vlaams zanger en muzikant.

Toen Jean zes jaar oud was, werd hij geadopteerd door een Vlaams gezin en verhuisde hij naar Merksem. Zijn adoptienaam was Johan Vijdt, maar hij werd meestal ‘Jean’ genoemd.

In 1989 nam hij onder de naam “Kid Safari” zijn eerste cd op : Wow. Vanaf 1995 veranderde hij zijn naam weer in zijn Rwandese naam, Jean Bosco Safari.

‘We hebben gekozen voor een formule die weerbestendig is. Tussen 18u00 en 20u00 bieden we een Italiaans buffet aan.  We organiseren dit in het Prinsenhof tegenover de kerk. In de Sint-Laurentiuskerk zelf zal Jean Bosco Safari optreden. De deuren openen om 20u00. We kozen bewust voor deze boeiende zanger. We zijn er van overtuigd dat hij in deze unieke locatie iedereen zal trakteren op een muzikale belevenis om nog lang over na te praten’, vertelt Ann Broothaers van de Middenstand Hove.

Het Italiaans buffet met aperitief is verkrijgbaar voor € 35 per persoon. Inkomkaarten voor het concert van Jean Bosco Safari zijn te koop aan €18. Je kan ze bestellen via  telefoonnummer 0471 / 77 20 05 of je kaarten kopen in dagbladhandel Punt Komma aan de Kapelstraat.

Meer info over de zanger: www.jeanboscosafari.be