Sedert enkele weken huist de vernieuwde boetiek GACS op het Sint-Laureysplein, vlak naast taverne ‘Den Drijhoek’. GACS staat voor de eerste letters van de vier kinderen van uitbaatster Irène Arnalsteen, nl. Gauthier, Amaury, Christine en Sam.

Deze zaak opende op 17 maart 2012 in de Kapelstraat met dameskledij, accessoires en damesschoenen.

gacs-outfit-zomer gacs-sjaal gacs-schoenen gacs-accessoirs1

Voorheen was Irène al sedert 1 april 2003 actief met het strijkatelier “ ’t Strijkijzertje” in de Jan-Frans Willemsstraat in Boechout. Deze zaak verhuisde in 2006 naar onze gemeente, in de Meylstraat, vlak naast Vebex. Dit is ondertussen een goed draaiende dienstverlenende zaak geworden met 21 voltijdse medewerksters.

Modetrends zomer 2013

De verhuis naar het Sint-Laureysplein bracht “meer leven in de winkel”. Men werkt er ook met een klantenkaart. Dit is wel nodig want voor de komende zomer (hopelijk krijgen we een zomer) staan er vele aankopen op de agenda van alle modebewuste dames (en heren die een vrouw eens goed willen verwennen). De modetrends voor de zomer 2013 zijn veel kleuren en veel prints. Ook veel pastelkleuren. Dus iedereen uit Hove en omgeving is vanaf heden welkom bij Irène Arnalsteen, een “echte Hovese bezige” bij die van ’s morgens vroeg bezig is in haar twee handelszaken ’t Strijkijzertje en GACS en van de ene naar de andere zaak pendelt.

Bij inlevering van een volle klantenkaart wordt 10% van het totale bedrag van de kaart van de volgende aankoop afgetrokken.

GACS Mode en decoratie
Sint-Laureysplein, 2540 Hove
03 283 94 69, www.gacs-it.be

Open van dinsdag tot vrijdag :
10.00u. – 12.30u. / 14.00u. – 18.00u.
Zaterdag 10.00u. – 17.00u.
Gesloten op zondag, maandag en feestdagen.