Schoolfeest A.Rodenbachschool 5 meiOp zondag 5 mei 2013 organiseert de gemeentelijke Albrecht Rodenbachschool hun jaarlijkse schoolfeest. Het thema dit jaar is ‘Zingend de wereld rond’.

Alle kinderen mogen verkleed naar school komen, als Mexicaan, Spanjaard, Eskimo, kortom als een wereldburger. Na het optreden zal de directeur de prijs voor de 2 best verklede kinderen verloten.

Op het programma:

  • Om 13u30. opent muziekjuf Manon het schoolfeest met enkele liedjes, gezongen door onze kinderen en dansen als afsluiter de Gangnam Style.
  • Om 14u. kunnen de activiteiten beginnen. Er zijn verschillende leuke kraampjes met allerlei spelletjes, een schminkkraam en een workshop Capoeira. Voor de kleuters is er een leuke draaimolen en een springkasteel. Voor de leerlingen van de lagere school is er de attractie bungeejumpen, een heuse deathride en kunnen de kinderen sumoworstelen.
  • Het oudercomité zorg voor de catering met frietjes, hamburgers, drank, en ander lekkers.
  • Doorlopend is er in de gang van de lagere school een kleine tentoonstelling over het thema ‘Zingend de wereld rond’. Alle klassen hebben gewerkt rond een verschillend land of werelddeel.
  • Om 17u. wordt de hoofdprijzen van de tombola verloot, alsook de winnaar bekend gemaakt. De uitslag verschijnt op de schoolwebsite en in Reclameblad Succes. Als bonus krijgt de klas die de meeste lotjes verkoopt nog een mooie prijs.

Inschrijvingen van nieuwe kleuters of leerlingen kan in de aula van de kleuterschool.

Info: www.rodenbachschool.be.