Op zaterdag 22 november 2014 organiseert de groen-linkse partij Hove Beweegt (= groenen, socialisten, communisten, ex-Spirit, enz …) een feestavond in zaal “Da Capo” aan de Lintsesteenweg 1 in Hove. Aanvang vanaf 20.00u. De inkom bedraagt 10 euro en mensen tot en met 26 jaar mogen gratis binnen, kwestie om wat jong volk aan te trekken. Alle politieke partijen kampen met een gebrek aan dynamische jongeren.

Onder de titel “Soirée Toile Cirée” (*) is er een live optreden van het Hove Moves Jazz Quartet met Jan Willems, Stijn Possemiers, Herman Pardon en Sam Joris.

Verder is er een bier- en wijnbar, een cocktailbar, een tapabar, diverse bieren, Spaanse wijnen, exotische cocktails, vers gemaakte warme en koude tapas.

Er is ook een tombola waar men een bloemenabonnement ter waarde van 240 euro kan winnen.

Verdere info op www.hovebeweegt.be .

HB rondgang
HB op stap in Hove-centrum

(*) het valt op dat de Hovese groen-linksen zich graag uitdrukken in de Franse taal. Niet dat we hen verdenken van enige vorm van franskiljonisme, iets wat in Hove nogal veel voorkomt, maar verschillende groen-linkse kaderleden hebben een buitenverblijf in Wallonië en Frankrijk … Wie sprak daar weer om de ‘grote vermogens’ extra te belasten ??? … Luister naar mijn woorden, maar kijk niet naar mijn daden !

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

*******************************************************

Dezelfde dag komt Sinterklaas met zijn zwarte Pieten in Hove aan. Of zij een bezoek zullen brengen aan de feestende groen-linksen weten we niet. De ‘heilige man uit Spanje’ staat er misschien ter discussie rond racisme, uitbuiting, kolonialisme, …

Sinterklaas Hove 2013
staan in “bepaalde milieus” zwaar ter discussie …