Beste mensen,

Voor de 26ste keer richt het DAVIDSFONDS MORTSEL haar TWEEDE HANDSE BOEKEN- en PLATENBEURS in. Dit op ZATERDAG 21 februari (09.30 u tot 18.00 u) en ZONDAG 22 februari (09.30 tot 17.00 u) en zoals alle jaren gaat dit door in de school DEN TANDEM 2, Lepelstraat in Mortsel (achter de Sint-Benedictuskerk).

 

Aangezien wij deze beurs al mee dan 20 jaar in deze school organiseren, en wij ondertussen ook al enkele jaren in deze school ons “magazijn” hebben, heeft het Davidsfonds besloten om dit jaar de School als goed doel te nemen. Dit als een dank voor het mogen gebruiken van de turnzaal, refter, kelder (magazijn) en de speelplaats (parking). De school kan met deze opbrengst computers aankopen voor de klassen en verfraaiingswerken uitvoeren op de speelplaats.

Diegene die deze beurs al bezochten weten dat we zowat ALLE soorten boeken en ALLE soorten LP’s, CD’s hebben. Alles geordend volgens thema (geschiedenis, aardrijkskunde, Nederlandstalige literatuur, kinderboeken en zoveel meer) Idem voor de LP’s, alle genres muziek, geordend. Alles is gemakkelijk terug te vinden.

Hopelijk kunnen jullie komen. Vergeet in elk geval uw lijst van te zoeken boeken/platen niet.

Heel veel groeten,

Davidsfonds Mortsel