Duidelijk minder volk dan andere jaren, dansvoorstellingen die niet kunnen doorgaan en vooral veel sombere gezichten van standhouders en bezoekers gisteren op de Edegemse jaarmarkt. 1 grote spelbreker en dat was het weer. Regen die bij momenten met bakken uit de lucht viel en een temperatuur die je meer aan een koude herfstdag deed denken terwijl we toch nog in het zomerseizoen zitten. Jammer want de vele verenigingen en standhouders in Edegem hadden er echt alles aan gedaan om van deze jaarmarkt weer iets moois te maken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Het was al begonnen op vrijdagavond met de wielerwedstrijd achter derny’s met winnaars Bert Dupont – Tom Van Den Bosch – Jurgen Keynen en Robby Van Den Avont. De 32e jaarmarktloop op zaterdagmiddag kreeg toch meer dan 400 sportievelingen aan de start op het Edegemse gemeenteplein. Hier waren de bloemen voor Cayro Mardulier – Arthur Terlaeken – Flor Hendrix – Ward Hendrix – Marnix Thielman – Jurgen Thys en Emmanuel Loverde. Ze werden gefeliciteerd door Vlaams Minister van Sport Philippe Muyters en Edegemse Schepen Jeroen Van Laer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Philippe Muyters

Radio Frekwent hoopt dat de Edegemse jaarmarkt en hun inwoners vandaag mogen genieten van een droge dag met de bekende rommelmarkt, de opendeurdag van de Edegemse brandweer en alweer veel animatie en kraampjes in het centrum van de gemeente.

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand

Foto’s (c) Reporters.