Na een mooie zomer en een deugddoende vakantieperiode is het weer stilaan tijd om even stil te staan bij de komende cursusperiode.

Bijna is het zover…kortelings beginnen we met kalligrafiecursussen.

Daarom wil ik jullie graag opnieuw de gelegenheid geven om kennis te maken met het nieuwe lessenpakket : herfst 2015, dat geïnspireerd is op nieuw opgedane ervaringen en vaardigheden.

Het belooft weer een boeiende en creatieve lessenreeks te worden. We werken met oude en moderne technieken, waarbij we vaak niet-voor de handliggende materialen gebruiken, wat een meerwaarde geeft aan de workshops.

Wij zijn ook aanwezig op : Cultureel WeekEnd Hove 13 & 13 september 2015

KALLIGRAFIEWERKGROEP ’t Kostershuisje, ZAAL 3  

Initiatie en demo door ex-leerlingen, waar elke bezoeker de kans heeft om eens een pen ter hand te nemen en te proberen te schrijven met pen en inkt.

Verder zijn er de voorjaars workshops 2016, met diverse creatieve activiteiten.

Het is mijn bedoeling dat u telkens een werkstuk stap voor stap kan opbouwen om te komen tot een “afgewerkt” eindresultaat.

Ik hoop alvast dat de cursussen en de workshops een bron van inspiratie en een uitbreiding van uw creativiteit mogen zijn.

Daar ik  iedereen persoonlijk wil begeleiden bij haar of zijn werkstuk worden er slechts een beperkt aantal personen ingeschreven.

Op bijgaande bladwijzers kan je al wat cursus info vinden, voor inschrijven en meer informatie zie mijn vernieuwde website : www.ludoversteijlen.be

Alle workshops worden afgesloten met een napraat moment met koffie en gebak

Met creatieve groeten,

Ludo Versteijlen

 

Foto’s (c) Reporters