REGIO

Zondag a.s. 8 november 2015 wordt in de 4e provinciale B reeks de derby gespeeld tussen de ploeg van het dorp Hove Sport die de ploeg van t’stad V.C. Mortsel Oude God ontvangt op hun thuisterrein aan de Lintsesteenweg en Leon Dumortierstraat in Hove.

Hove Sport staat momenteel na 10 wedstrijden op een 5e plaats met 19 punten en Mortsel 1 trapje hoger op de 4e plaats met 20 punten. Het belooft alvast een spannende wedstrijd te worden. De ploeg die de volle buit pakt kan alvast blijven meedraaien in de hoogste regionen van de rangschikking. De ploeg die verliest zakt terug naar de grijze middenmoot. Vorig seizoen eindigde de wedstrijd tussen beide rivalen op 1 maart op een 2-1 overwinning voor Hove Sport nadat ze op 1 november een sombere allerheiligendag meemaakten op Mortsel toen ze verloren met 1-0.

Supporters kom je ploeg ter plaatse aanmoedigen zondag a.s. om 14.30u op het thuisterrein van Hove Sport of luister naar jouw lokale radio Frekwent tussen 14.30u. en 16.30u. en verneem alles over deze derby met een verslag en interviews.

Bij Hove Sport heerst er minder stress om te kunnen voetballen

Radio Frekwent FM 105.1- de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand

Foto’s © Reporters .