IKA – Agenda buitengewone algemene vergadering d.d. 7 december 2015

Aan de raad wordt gevraagd de agenda m.b.t. de buitengewone algemene vergadering van de intercommunale IKA d.d. 7 december 2015 goed te keuren. De gemeente is aangesloten bij het intergemeentelijk samenwerkingsverbond IKA ( Investeringsvereniging voor de gemeenten van de Kempen en het Antwerpse) . Eénparig goedgekeurd.

IKA – Voordracht volmachtdrager buitengewone algemene vergadering

Aan de raad wordt gevraagd goedkeuring te hechten aan de voordracht van de effectieve en plaatsvervangende leden voor de mandaten bij de intercommunale IKA van 7 december 2015. Voorstel : Katia Devriendt en Frédéric Marquet (plaatsvervanger) . Eénparig aangenomen.

PONTES – Aanduiding vertegenwoordiger buitengewone algemene vergadering 16 december 2015, vaststelling mandaat en voordracht kandidaat bestuursorganen

Aan de raad wordt gevraagd de vaststelling van het mandaat goed te keuren voor de buitengewone algemene vergadering van 16 december 2015. Pontes is een opdracht houdende vereniging die haar bevoegdheden put uit het decreet van 16 januari 2004 op de begraafplaatsen en de lijkbezorging. Voorstel : Katia Devriendt en Frédéric Marquet (plaatsvervanger) . Eénparig aangenomen.

P1000976

PONTES – Aanduiding vertegenwoordiger algemene vergadering 16 december 2015, vaststelling mandaat en voordracht kandidaat bestuursorganen

Aan de raad wordt gevraagd de vaststelling van het mandaat goed te keuren voor de algemene vergadering van 16 december 2015. Voorstel : Katia Devriendt en Frédéric Marquet (plaatsvervanger) . Eénparig aangenomen.

CIPAL – buitengewone algemene vergadering van 11 december 2015 – goedkeuring agenda + vaststellen mandaat vertegenwoordiger

Aan de raad wordt gevraagd goedkeuring te hechten aan de agenda en het vaststellen van het mandaat van de vertegenwoordiger voor de buitengewone algemene vergadering van de intercommunale CIPAL.

De kernopdracht van CIPAL bestaat erin om lokale en provinciale overheden in Vlaanderen te helpen op het vlak van informatie managementdiensten en e-governmentoplossingen. Voorstel : Katia Devriendt en Frédéric Marquet (plaatsvervanger) . Eénparig aangenomen.

IGEAN  milieu & veiligheid –  Gemeenteraadsbeslissing tot vaststelling van het mandaat van de vertegenwoordiger van de gemeente over de agendapunten van de buitengewone algemene vergadering van IGEAN milieu & veiligheid van woensdag 16 december 2015

Aan de raad wordt gevraagd om de agendapunten voor de buitengewone algemene vergadering van IGEAN – milieu & veiligheid van 16 december 2015 goed te keuren.

Deze intercommunale staat ten dienste van 30 aangesloten gemeenten voor alles wat te maken heeft met milieu, huisvuilverwerking en arbeidsveiligheid.

Voorstel : Gerda Lambrecht en Arnold Herrebout (plaatsvervanger). Eénparig aangenomen.

IGEAN nieuw logo

IGEAN  dienstverlening – Gemeenteraadsbeslissing tot vaststelling van het mandaat van de vertegenwoordiger van de gemeente over de agendapunten van de buitengewone algemene vergadering van IGEAN dienstverlening van woensdag 16 december 2015

Aan de raad wordt gevraagd de agendapunten voor de algemene buitengewone vergadering van de intercommunale IGEAN – dienstverlening d.d. 16 december 2015 goed te keuren. Voorstel : Gerda Lambrecht en Koen Volckaerts (plaatsvervanger). Eénparig aangenomen.

IVEKA – Goedkeuren van agendapunten, verschuiving van statutaire einddatum (statutenwijziging), voorgestelde fusie-operatie inclusief statuten ‘EANDIS ASSETS’ en vaststelling van het mandaat.

Aan de raad wordt gevraagd goedkeuring te hechten aan de agendapunten van de algemene vergadering in buitengewone zitting van de Intercommunale IVEKA d.d. 9 december 2015.

Iveka beheert, bouwt en onderhoudt voor 46 gemeenten het distributienet voor elektriciteit en aardgas en vervoert op vraag van de leveranciers de energie tot bij de distributienetgebruikers die op het net zijn aangesloten. Voorstel : Bart Van Couwenberghe en Koen Volckaerts (plaatsvervanger). Eénparig aangenomen.

Water-LINK – Vaststelling van het mandaat van de vertegenwoordiger van de gemeente met betrekking tot de agendapunten van de algemene en bijzonder algemene vergadering van de opdrachthoudende vereniging WATER-LINK van 17 december 2015 – Goedkeuring – Stemming

Aan de raad wordt gevraagd om de agenda van de algemene en bijzondere algemene vergadering van de intercommunale WATER-LINK goed te keuren en de voordracht van de effectieve en plaatsvervangende vertegenwoordiger aan te duiden.

Antwerpse Waterwerken (AWW) groeide uit van een gewone drinkwaterleverancier tot één van de grootste industriële waterproducenten van de Benelux en werd omgedoopt tot Water-Link. Voorstel : Bart Van Couwenberghe en Dave Van den Bergh (plaatsvervanger). Eénparig aangenomen.

JOC

GEVAPV JOC Hove – Algemene vergadering 26 november 2015

De gemeenteraad neemt kennis van de agendapunten van de algemene vergadering van het gemeentelijke verzelfstandigd agentschap in privaatrechtelijke vorm, Jeugdontmoetingscentrum Hove vzw en legt ter zake het stemgedrag van de vertegenwoordiger van de gemeente in de algemene vergadering van de vzw vast. Agendapunt : budget 2016. Eénparig aangenomen.

 

Foto’s © Gazet van Hove.