Hove

Wat ? Achteruit wandelen vanuit Hove naar de Schorre in Boom ten voordele van vzw De Tuimel. Wanneer : 19 december 2015, start om 10.00 uur aan de kerk van Hove. Sponsors worden vermeld op de website en de Facebookpagina.

Achteruit for Life is een actie voor Music for Life, georganiseerd door Studio Brussel. Bedoeling van AFL2015 is achteruit te wandelen van Hove naar de Schorre in Boom waar Music for Life zal doorgaan. Deze actie is ten voordele van vzw De Tuimel, een gezinsbegeleidingscentrum voor maatschappelijk kwetsbare gezinnen met kinderen van 0 tot 6 jaar.

De afstand bedraagt ongeveer 13 kilometer. Iedereen, jong en oud kan meedoen. Hoe meedoen ? Door een mailtje te sturen naar achteruitforlife@telenet.be . Hoe zit dat met de sponsoring ? Iedereen die mee doet kan zichzelf laten sponsoren door familie, vrienden en kennissen. Je mag natuurlijk ook zelf sponsors aanbrengen. Waar en hoe sponsoren ? BE89 9731 2867 5685 ARSPBE22 op naam van Achteruitforlife. Vermeld zeker je naam/firma.

Meer info : www.detuimel.be – users.telenet.be/achteruitforlife/

Geld euro's

Foto’s © Reporters