Doorbraak Diner met Hendrik Vuye en Veerle Wouters

Doorbraak organiseert een eerste Doorbraak Diner : een boeiende avond met heerlijk diner en boeiende gastsprekers.

Jean-Pierre Rondas (voorzitter) en hoofdredacteur Pieter Bauwens nodigen u van harte uit voor het eerste Doorbraak Diner. Een boeiende avond met gastsprekers en heerlijk diner. Door uw deelname geeft u de werking van Doorbraak een heuse duw in de rug.

Maandag 25 april, 19.00 uur

Brasserie Jardin Public, Berchem

Verwelkoming : Jean-Pierre Rondas

Gastsprekers : Hendrik Vuye en Veerle Wouters, auteurs van het boek De maat van de monarchie: macht en middelen van het Belgisch koningshuis, dat op 13 april wordt voorgesteld.

Vuye en Wouters zijn de initiatiefnemers van het nieuwe ‘constitutioneel project’ van de N-VA.

Besluit en voorstelling werking Doorbraak : Pieter Bauwens.

P1030329
Veerle Wouters en Hendrik Vuye

U bent welkom voor het aperitief vanaf 19.00 uur. Om 19.30 uur gaan we aan tafel. Na het diner en de causerie, krijgt u uw exemplaar van het boek gehandtekend mee naar huis.

Geld 100 dollar

Inschrijven voor dit eerste Doorbraak sponsordiner doet u via info@doorbraak.be en overschrijving van 175 euro op BE94 9730 8629 8914 met vermelding “Sponsordiner 25 april”.

Jardin Public, Lodewijk Van Berckenlaan 146, 2600 Berchem, www.jardinpublic.be

In De maat van de monarchie onderzoeken Hendrik Vuye en Veerle Wouters de macht, de invloed en de middelen van het Belgisch koningshuis. Wat kost dat koningshuis ons? Waarom is België überhaupt een monarchie ? Hoeveel macht heeft koning Filip ? Is de koning nog van tel bij regeringsvorming ? Is een monarchie nog van tel in een bijna confederaal België ? Vuye en Wouters geven inzage in wat zich achter de deuren van paleizen en kastelen afspeelt en doen 25 concrete suggesties voor een ‘modern’ koningschap in een verder verdampend België.

De maat van de monarchie. Uitgeverij Vrijdag, 448 blz., €29,95.

republiek vlaanderen

Foto’s © Reporters .