‘Haven in Bedrijvigheid’ toont je de Antwerpse haven in volle activiteit. Je komt tijdens een boeiende havenrondrit met een havengids op verschillende bedrijfsterreinen in de Antwerpse haven en ontdekt er hoe onder meer koffie, cacao, bananen en staal op hun bestemming terechtkomen.

Vertrek op dinsdag 21 juni om 7.45 uur stipt in de Albrecht Rodenbachstraat in Hove aan de ingang naar de RP2-school. Terug in Hove rond 18.00 uur. Prijs voor deze uitstap : 40 EUR per persoon. Inbegrepen : autobusvervoer, onthaal met koffie of thee in het havencentrum, bezoeken in de voormiddag en de namiddag aan verschillende naties en locaties van de haven in werking op rechter- en linkeroever, warme  lunch ’s middags in ‘Het Landhuis’ in Lillo en begeleiding door havengidsen.

Haven Antwerpen

Inschrijven (naam, adres en geboortedatum doorgeven) bij één van de volgende personen tot uiterlijk vrijdag 3 juni, maar best zo snel mogelijk (maximum 50 deelnemers) : Denise en Paul Van Hoof, J. Mattheessensstraat 42 Hove, tel. 03 / 457 72 78 of Marilou en Bob De Groof, Guido Gezellestraat 8 Hove, tel. 03 / 457 32 40.

Een organisatie van werkgroep Vredewijk. Meer info www.vredewijk.be .

Foto’s (c) Gazet van Hove.