Opnieuw een volledig positief weekend voor de senior-teams van Hove Sport.

De Hovese  dames stuurden zaterdag concurrent Hoogstraten A met 6 – 1 cijfers naar huis en staat nu derde in de stand op vier punten achter Schoonbroek, maar … met twee wedstrijden minder gespeeld.

Ook de reserven van Hove Sport zetten hun ongeslagen parcours verder en klopten in het Rivierenhof Tubancia Borgerhout met 1 – 3, ze hebben nog steeds het maximum aan punten.

P1030657

De eerste ploeg van Hove Sport nam duidelijk afstand van “zwart beest” KRC Emblem. Alhoewel de thuisploeg vroeg op voorsprong kwam via Jansen, stond aan de rust een 1 – 3 stand op het bord met doelpunten in de 15de minuut (Vincent Uytdewilligen), 34ste minuut (Jonas Van Heester) en 42ste minuut (Redgy Dhondt). Even leek Emblem te kunnen terugkomen met een treffer in de 53ste minuut van Van Bockstal maar Kurt Colman scoorde nog tweemaal, in de 72ste en in de 77ste minuut. Eindstand Emblem – Hove Sport : 2-5. Hove staat nu op de derde plaats met drie punten na Pulle en twee na Mortsel dat een wedstrijd minder gespeeld heeft.