Zaterdag jl. was het Repaircafé Zuidrand te gast in Hangar 27 aan de Parklaan in de gemeente Edegem. En blijkbaar zijn er wel wat inwoners in onze Zuidrand die kampen met toestellen die het laten afweten want het was een komen en gaan aan de hangar met mensen die graag hun toestel wilden laten herstellen. Bij momenten liep de wachtrij op en vroegen sommige mensen zich af of ze niet beter een andere keer konden terug komen.

Het is duidelijk dat het Repair Café in onze regio een gekende traditie geworden is. Want heb je elektrische toestellen die niet meer werken, problemen met je fiets ? Of een gat in je kleed of jeansbroek ? Zaterdag jl. kon je met alles terecht in de Hangar in Edegem. Deskundigen deden er alles aan om je te helpen. Zaterdag zagen we een aantal vrijwillige naaisters, elektriciens, een fietsenmaker en een timmerman die er alles aan deden om je te helpen.

Repair Café in Hove

 

Het volgend Repair café Zuidrand is gepland op zaterdag 18 maart 2017 in de kleuter en basisschool ‘De Zeppelin’ in de Lieven Gevaertstraat in de stad Mortsel. Bij een kop lekkere soep die ons werd aangeboden door de vzw Pegode en de nodige uitleg over autodelen van schepen Jeroen Van Laer ging Uw lokale Radio Frekwent zaterdag jl. een kijkje nemen in de gemeente Edegem. De interviews over dit alles hoor je in onze inforadio van zaterdag a.s. en de foto’s staan op onze Facebookpagina. Meer info over het Repair cafe vindt U op de website  www.repaircafe.be .

Repair café Hove 2014
Repair café Hove 2014

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand

Foto’s (c) Gazet van Hove