Foutloos parcours van de Hovese seniorsploegen in het afgelopen weekeinde. De dames wonnen in een toch flauwe wedstrijd met 4 – 1 van staartploeg Moldavo C en de reserven scoorden probleemloos zeven treffers in het moddergevecht thuis tegen Tubantia Borgerhout of  Den TUB . Beide ploegen blijven aan kop in hun rangschikking.

De eerste ploeg heren zette in een vlot gespeelde wedstrijd Massenhoven aan kant met 0 – 4. Na 24 minuten scoorde Matthias Verhoeven met het hoofd de 0 – 1 en hij deed dit nog eens over in de 38ste minuut (0 – 2), telkens op een  fraaie verre assist van Randy Vertessen. Ruststand  0-2. Na de pauze hetzelfde spelbeeld bij een zeer potige wedstrijd waar 6 gele kaarten vielen. Matthias Verhoeven scoorde in de 69e minuut zijn 3e van de middag en 0-3 en in de 74e minuut legde  Redgy Dhondt de 0-4 eindcijfers vast. Zo blijft het 1e elftal op de 4e plaats staan in het klassement en op koers om de felbegeerde eindronde te spelen.