MORTSEL

Eerste  tegenlicht | meet up  in Vlaanderen.

Ook in Vlaanderen is de Nederlandse omroep VPRO bekend om haar spraakmakende en kwaliteitsvolle documentaires. Op een ‘  tegenlicht | meet up  avond’ kun je na het bekijken van een maatschappelijk relevante documentaire mee discussiëren en napraten over het onderwerp.

Op woensdag 3 mei starten we met de boeiende documentaire ‘Het werken van morgen’.

Wordt een flink deel van onze banen straks vervangen door robots en computers ? Volgens pessimistische economen bestaat de wereld straks uit een kleine, rijke elite, een sterk verarmde middenklasse en een enorme onderklasse.

Geld dollars

Dit nu al spraakmakende en unieke initiatief is het gezamenlijke werk van de vakbond ACV en het Masereelfonds. Via de werkgroep The Coalition Of The Willing geven zij het maatschappelijke debat in de Antwerpse Zuidrand extra zuurstof te geven.

ACV

Mis deze unieke avond niet en schrijf je nu al in (inschrijven is gewenst, niet verplicht).

Woensdag 3 mei om 20.00u – Cultuurcentrum Kaleidoscoop, Robijnzaal, Molenstraat 50, 2640 Mortsel (vlakbij het Sint-Jozefziekenhuis).

 

Info : Coalition.Zuidrand@gmail.com of 0486 / 266.615 – inkom is gratis.

Masereelfonds

Het publiek op onze eerste avond, maar ook via de inschrijving voor woensdag 3 mei, kan je mee beslissen welk onderwerp we nemen voor onze volgende avond op 31 mei 2017 (zelfde locatie).

Met vriendelijke Groeten

Kristien, Simon, Denis, André, Christoph en Piet van The Coalition voor de Zuidrand Antwerpen

Onze facebookpagina