De Koninklijke Hove Sport Voetbal heeft zijn start in de hogere 3e provinciale niet gemist en stuurde SV Nielse terug naar de Rupelstreek met een 1-0 nederlaag. Het werd een fel bevochte maar sportieve wedstrijd zondag jl.

Hove Sport had er al een goede voorbereiding opzitten en bewees ook in deze eerste competitiewedstrijd dat het zeker thuis hoort in deze 3e provinciale. Het enige doelpunt viel in de 2e helft en werd door Bram De Haes met het achterhoofd voorbij de bezoekende doelman in de netten gelegd. 1-0 en de eerste 3 punten zijn een feit zeggen ze in Hove, waar ze volgend weekend naar de nieuwbakken Skipiste van Wilrijk afzakken. Niet om te skiën natuurlijk maar wel voor een uitwedstrijd om 15.00u. bij SK Wilrijk.

De andere ploegen uit de zuidrand in de provinciale reeksen haalde volgende uitslagen. In de 1e provinciale won K. Kontich FC met 2-0 van Branddonk. In de 2e provinciale A reeks verloor KFC Lint aan eigen huis met 1-2 van Burcht. In de 3e provinciale B Reeks was er dus Hove Sport – Nielse 1-0;  Fc Putte – VC Mortsel 3-0; Borsbeek Sport – Willebroekse 0-2 en SV Aartselaar – Sk Wilrijk 2-3. Tenslotte in de 4e provinciale B reeks won Boechoutse VV op het terrein van Jong Antwerpen met 2-3.

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand

Foto’s (c) Gazet van Hove