• Omgevingsambtenaar / diensthoofd Omgeving

Wil jij mee nadenken over hoe Boechout er binnen 10 of 20 jaar zal uitzien? Ben je geboeid door ruimtelijke ordening? Is stedenbouw voor jou véél meer dan saaie regels? Heb je interesse in architectuur én voeling met milieu en wonen? Ben jij bereid om de gemeentelijke visie mee uit te stippelen en deze positief uit te dragen?

Solliciteer dan voor de interessante en veelzijdige job als omgevingsambtenaar.

Ervaring in de bouwwereld, kennis van de Vlaamse wetgeving Ruimtelijke Ordening en een vlotte pen zijn absolute troeven. Je mannetje kunnen staan in een politiek werkveld en dichtbij de mondige burger is een aanrader.

Solliciteer voor 4 oktober 2020. Alle verdere info vind je hier.

  • BKO-begeleider/-ster

Ons Wigwam-team zoekt extra handen. Ben jij gek op kinderen en weet je wat ze leuk vinden? Ben je creatief en heb je veel fantasie? Dan is dit vast iets voor jou! Je komt terecht in een hecht en enthousiast team. Dankzij jou voelen de kinderen zich prima in de opvang. Bij jou vinden de kinderen een luisterend oor voor hun verhalen en problemen. En uiteraard bouw je ook een goed contact op met de ouders.

Onze aanwervingsvoorwaarden zijn onlangs gewijzigd. Heb je een diploma van volledig secundair onderwijs, dan kom je voortaan in aanmerking voor een aanwerving op C-niveau in plaats van op D-niveau!

Solliciteren kan doorlopend. Alle verdere info vind je hier.

Foto’s (c) Gazet van Hove.