door Paul Bäumer in (c) ’t Pallieterke . 

De Republikeinse Partij heeft haar langverwachte rapport gepubliceerd over de oorsprong van het coronavirus. Daaruit blijkt dat er geen redelijke twijfel meer over kan bestaan : het virus is inderdaad ontsnapt uit het laboratorium voor biologisch onderzoek in Wuhan.

File:Tianhe Airport Terminal 3 (03).jpg
luchthaven Wuhanfoto (c) Wikipedia

In alle bescheidenheid wil ik erop wijzen dat ik dat in al ’t Pallieterke van 25 april 2020 had geschreven, met een vervolgartikel in het nummer van 25 mei, op basis van publiek toegankelijke informatie, die iedereen had kunnen inkijken. Als hij tenminste oprecht de waarheid wilde zoeken. De Republikeinen bevestigen nu wat wij toen al schreven, en zij voegen daar nog een aantal overtuigende bewijzen aan toe. Zoals het feit dat de Chinezen midden in de nacht alle data over genetisch onderzoek in het beruchte lab van internet hadden verwijderd.

Mao Tse-Tung (1893-1976), Chinees communistenleider en massamoordenaar

De Republikeinen hebben natuurlijk informatiebronnen waar ’t Pallieterke niet eens van kan dromen. Het virus circuleerde al in Wuhan vanaf september 2019. Waarschijnlijk werden toen al enkele buitenlandse atleten besmet die eind oktober 2019 deelnamen aan de Military Games in Wuhan. Dat is wel een bijzonder cynisch detail, want later zouden de Chinezen een complottheorie lanceren, waarin werd beweerd dat het virus door de CIA was gecreëerd, en via besmette Amerikaans atleten tijdens die Military Games in China binnengebracht.

Dat was niet een gewone leugen, het was een spiegelbeeld van de realiteit. Als men het mechanisme daarvan kent, merkt men het heel vaak op. Maar zelfs in Vlaanderen waren er nuttige idioten die deze Chinese propaganda ijverig mee verspreidden. Denkt u dat het Republikeinse rapport in de VS als een bom is ingeslagen ? Nee, hoor, het werd gewoon doodgezwegen. De grote nieuwszenders CNN, MSNBC, ABC News, NBC News en CBS News maakten er niet eens melding van. De Chinese communisten werden ontmaskerd als de verantwoordelijken voor een pandemie die 4,3 miljoen mensen heeft gedood… maar het was niet eens een minuut zendtijd waard. Fox News was – alweer – de gelukkige uitzondering.

Corrupte media

AMADA = voorloper PVDA

De achterbaksheid van de media zou niemand meer mogen verbazen, niet in de VS en niet bij ons. Parallel met de onthullingen in het Republikeinse rapport over Wuhan, kwam aan het licht dat enkele beroemde Amerikaanse kranten zich hebben laten omkopen door de Chinese communisten. Het begon met eigenaardige “verdwijningen” in het internetarchief van de New York Times, het boegbeeld van politiek correct Amerika. Dat archief is legendarisch. Het gaat terug tot 1851. Nee, niet 1951. Maar sommige van die artikels werden onlangs in allerijl weggehaald.

Dat werd opgemerkt door mensen die zulke artikelen op hun privécomputers hadden gedownload. Al snel bleek waarom. Die artikels waren schijnbaar geschreven door medewerkers van de NYT. Maar in werkelijkheid waren ze afkomstig van de Chinese autoriteiten, die de NYT hadden omgekocht om ze als eigen stukken te publiceren. Niet alleen over Wuhan, maar ook over andere hete hangijzers. Dat Chinese netwerk van corruptie en desinformatie blijkt  ook tentakels te hebben tot in de redacties van andere grote Amerikaanse kranten, zoals de Washington Post, de Chicago Tribune en de Los Angeles Times.

KGB bis

Logo de l'organisation
KGB-logo

Dit is een herhaling van de methoden waarmee de KGB gedurende decennia journalisten, kerken, politici, vakbonden en “vredesbewegingen” in bijna àlle landen heeft gemanipuleerd. In de korte periode van relatieve openheid onder Yeltsin, gaven de Russen zelfs openlijk toe dat  zij de drijvende kracht achter de vredesbewegingen in Europa waren geweest. Maar dat werd gewoon genegeerd. Al die “vredesbewegingen” maken nog steeds grote sier, alsof er niets is gebeurd. De redacteurs die toen naar de pijpen van de KGB dansten, werden nooit verontrust. Er werd er niet één ontslagen of aangeklaagd. Ze konden allemaal probleemloos de macht overdragen aan opvolgers van hetzelfde onbetrouwbare kaliber. Nog leugenachtiger. Nog corrupter.

Foto’s (c) Gazet van Hove.