Uit (in) de Zuidrand

In september start de nieuwe reeks van Zuidrand Klassiek!. Het voormalige Neerdorpen Klassiek! En ook dit seizoen bieden we jou een hoogstaand programma aan met zeven concerten op verschillende locaties in de Zuidrand. Jonge talenten wisselen elkaar af met ervaren musici en laten je genieten van een waaier aan instrumenten en composities. Van trompet en piano tot strijkers en mandoline, van Haydn en Rachmaninov tot Schubert.

– Donderdag 23 september om 20.15 uur : het koperensemble van Simon Van Hoecke : ‘Trumpet For All Ages’ in de Heilig Kruiskerk in Mortsel.

 

– Donderdag 4 november om 20.15 uur : ‘Oostenrijks Classicisme, Russische Romantiek en Deense volksmuziek’ door het Desguin Strijkkwartet in de kerk van O.L.V.-Geboorte in Lint.

– Donderdag 25 november om 20.15 uur : ‘Folk Airs and Tunes’ door Alon Sariel (mandoline) en Vincent L’hermet (accordeon) in de Sint-Jacobuskerk in Borsbeek.

– Donderdag 27 januari 2022 om 20.15 uur : ‘Viva l’ Opera’ : tenor Denzil Delaere, contralto Sarah Laulan en pianiste Veronika Iltchenko in de kapel van het Cultuurhuis Altena in Kontich.

– Donderdag 24 februari om 20.15 uur : ‘Het Jonge Genie’ door The Grand String Trio in zaal Da Capo in Hove.

– Donderdag 31 maart om 20.15 uur : ‘Weens sentiment en Hongaarse passie’ : het pianoduo Vermeulen-Peeters brengt werk voor piano (vierhandig) van Johannes Brahms in de Sint-Leonarduskerk in Aartselaar.

– Donderdag 28 april om 20.15 uur : sopraan Emma Posman en pianist Bert De Rycke brengen liederen van Robert Schumann en Franz Schubert, maar ook opera-aria’s van Bizet, Massenet en Mozart in de Sint-Antoniuskerk in Edegem.

Info en reservaties via Orfeo-producties : info@orfeo.be of 03 / 449 16 87. De reservatie is definitief na betaling op rekeningnummer BE11 3630 0198 9348 van Orfeo-producties vzw te Edegem. Gelieve de datum van het concert en het aantal tickets te vermelden.
Tickets kosten 14 euro (5 euro voor -26-jarigen). Een abonnement kost 70 euro.

www.orfeo.be .

Foto’s (c) Gazet van Hove.