Hove

2020 was een jaar zonder seniorenfeest dus doen we het dit jaar twee keer : op dinsdag 26 oktober en op donderdag 28 oktober. Zo kunnen meer 65-plussers deelnemen. Telkens dus met hetzelfde programma, en wat voor één !
File:Margriet hermans-1476071574.jpg
Margriet Hermans – Foto (c) Wikipedia

Niemand minder dan Margriet Hermans zal onze Hovese 65-plussers in zaal Da Capo (Lintsesteenweg 1A) een gezellige namiddag bezorgen. Margriet is van alle markten thuis : zangeres, presentatrice, tv-persoonlijkheid en gewezen politica. Maar ze is vooral gekend om haar aanstekelijke lach, haar open persoonlijkheid en haar warme stem.

Het feest start om 14.00 uur (deuren open om 13.30 uur). Na afloop van de show zijn er voor alle aanwezigen sandwiches en een koffiekoek. Kostprijs : 5 euro, cash te betalen in het dienstencentrum.

Schrijf je vandaag (en in ieder geval ten laatste op 18 oktober) nog in voor deze onvergetelijke namiddag ! Geef duidelijk aan wanneer je wenst te komen. Je inschrijving is definitief na betaling van de inkomprijs. Meer info in Dienstencentrum Ten Hove, René Verbeecklaan 3 in Hove, tel. 03 / 454 08 37, e-mail : dienstencentrum@ocmwhove.be.

Foto’s (c) Gazet van Hove.