Heerlijke feesttafel

Wat schaft de pot tijdens jouw kerst- of nieuwjaarsdiner ? Gourmet, raclette, fondue ? Of toch een traditionele kalkoen of rosbief met kroketjes ? Hoe dan ook, als je nog tafelversiering of extra servies nodig hebt, 1 adres … wel 6 eigenlijk.
Smakelijk eten alvast en geniet ervan !

Week van de Gever

Gevers opgelet ! Van 10 t.e.m. 15 januari is het Week van de Gever. Verzamel al je foute kerstcadeaus* en breng ze naar één van onze 6 geefpunten. Kom je die week goederen geven of laat je ze ophalen, krijg je in ruil een aankoopbon van € 2,50 die je kan besteden in al onze winkels.
*het hoeven niet enkel foute cadeaus te zijn, alles is welkom. Je krijgt bij elk bezoekje aan een geefpunt een bon.

Tweedehands, eerste keus

Voel jij je op je gemak in een tweedehandse feestoutfit, maar is tweedehands kerstcadeaus geven nog een taboe ? Dat hoeft helemaal niet. Preloved cadeaus zijn net uniek, ze hebben een verhaal. Vinted deed onlangs een onderzoek in Nederland, VK, Frankrijk en Duitsland en ontdekte dat 56% van de ondervraagden zowel nieuwe als tweedehandse cadeaus geeft. 1 op 10 zegt zelfs dat ze uitsluitend tweedehandse cadeaus kopen. Geef jij dit jaar nieuw of tweedehands ?

Workshops Doedoe

Er staan weer hele leuke upcycling workshops van Doedoe op het programma.

zat 15 jan. 14.00 – 17.00u. : boeklamp maken – winkel Mortsel, Borsbeeksebinnenweg 51

zat 29 jan. 10.30 – 12.00u. : houten planthanger – winkel Nijlen, Grote Steenweg 55

zat 12 feb. 10.30 – 11.30u. : clipbord houtbranden – winkel Duffel, Hondiuslaan 46

zat 26 maart ,10.30 – 12.00u. : planthanger banner – winkel Mortsel, Borsbeeksebinnenweg 51.

    Opnieuw & Co vzw is een kringloopwinkel die herbruikbare goederen opnieuw in omloop brengt aan zachte prijzen. De vzw werd in 1995 in Lier opgericht en groeide ondertussen uit tot een grote organisatie met meer dan 450 werknemers en 6 winkels. Het multiculturele bedrijf zorgt er niet enkel voor dat tweedehands creatief, leuk en ecologisch wordt, maar creëert ook kansen voor tewerkstelling voor kortgeschoolden en langdurig werklozen. Opnieuw & Co vzw, Vredebaan 76 in 2640 Mortsel – tel. 03 / 488.38.83.

Foto’s (c) Gazet van Hove.