door Gastauteur .

Beste Pallieterke,

Bij nieuwjaarswensen is het eerst altijd even omkijken in verwondering. Niettegenstaande mijn schoonmoeder nog altijd denkt dat ‘woke’ een Thais gerecht is, vind ik genderwaanzin en biologisch racisme – naast corona – de meest besmettelijke epidemie van het voorbije jaar. De onwetenschappelijke loskoppeling van geslacht en gender waardoor ‘normaliteit’ radicaal verworpen wordt, werd in 2021 stilaan een toxische variant van het covidvirus. Kerstmis is sprookjestijd, maar volgens onze woke-dames moeten Doornroosje en Sneeuwwitje zelfs wakker gekust worden door een panseksuele soepjurk, want ze mogen niet uit hun comateuze slaap getongd worden door een blanke heteroseksuele prins. Deze besjes hadden vooraf maar hun toestemming moeten gegeven. Dat is voor de wokers seksueel misbruik, en een besmettelijk voorbeeld voor onze peuters, kleuters en beugelbekjes. Onze woke-windjackdruïdes leven immers zelf in een intellectueel comateuze toestand. Het zijn bijvoorbeeld dezelfde mensen die de biologische verschillen tussen man en vrouw ontkennen, maar die in de supermarkt bereid zijn om het dubbele van de prijs te betalen voor een product met een ‘biologisch’ etiket.

vrouwen, niet-woke

Ook de sport werd besmet met het woke-virus. Dat we “voale zwerte” niet meer mogen roepen naar de scheidsrechter is zelfs een natuurlijke evolutie. De arbiter fluit nu eerder in een jeannetterig geel of roos tenuetje dan in een gitzwart lijkbiddersoutfit. Maar ik mag ook niet meer zeggen dat onze voetballers “spelen als mietjes”. Ze worden ook niet meer ‘in ’t zwart’ betaald, dat is vernederend voor mensen met een andere huidskleur. Hun centen maken nu een witwasommetje via Cypriotische belastingconstructies. Ik mag nu ook niet meer naar damesvoetbal kijken wegens de magistrale keepersblunders. Dat is immers discriminerend, maar voor de technische hoogstandjes van onze baltoetsenkunstenaressen hoef je het ook niet te doen. Het is zo traag dat je het gras ziet groeien. Moet ik nu een knieval doen zoals Eddy Demarez ?

Ik hoop dat onze sjotters in 2022 op het WK-voetbal in de zandbak van Qatar als duivels uit een doosje komen. Mag ik vragen dat ze niet alleen neerknielen voor ons slavernijverleden, maar hun rug rechten en hun benen strekken voor het slavernijheden ? Je kan hier (terecht) verbouwereerd zijn over de idiote oerwoudgeluiden van straalbezopen halve zolen in de voetbaltribunes. Haatspraak is immers de cultuurtaal van de hersenloze hooligans, maar na elke match gaan de spelers wel dankbaar en hypocriet handjeklap doen voor die spelbedervers. Je kan hier devoot en modieus neerknielen omdat je tegen racisme bent, maar je kunt dit toch niet doen op een met bloed doordrenkt voetbalterrein in een islamietenenclave, waar homofobie en vrouwendiscriminatie welig tieren in de loges hoog in de skyboxen van het Qatarese knekelveld. Blijf daar dan weg of zullen we het een paar eeuwen later overdoen, als behalve die 6.500 verongelukte bouwslaven iedereen dood is ?

naar Qatar ?

Sorry dat ik hier nog het woord slaven gebezigd heb. Slaven bestaan niet meer, het is ‘tot slaaf gemaakten’. Iedereen woke en genderfluïde, terwijl velen al baat zouden hebben bij meer geschiedenisboeken, want dan zouden ze die zwarte bladzijde (excuseer : niet-witte bladzijde) uit ons verleden kunnen omdraaien en leren dat de mensen van niet-witte huidskleur meer slavenbloed aan hun handen hebben dan de witten. Ik ga nu ophouden met ouwehoeren, want dit woord is een belediging voor seks-werkers die al op mijn eigen prostaatleeftijd zijn.

Groen en woke werden afgelopen jaar één strijd voor onze linkse superieure moraalgieren. Om ons van energiearmoede en sectair hokjes-denken te vrijwaren, is het hoog tijd dat we die sandaalbende met pek en veren het bos injagen. Daar kan Tinne Van Der Straten en haar roedel van treurwilgen en macrobiotische baarden de bladeren plat trappen, en volgens de anderhalve-meterregel genieten van de kamsalamander die paart met de eikelmuis. Ze kunnen er bij het kampvuur en een linksdraaiend wokje met hun woke-groentevrouwtjes onbelemmerd de lof zingen van de multi-culturaliteit, terwijl wij hier onze kernreactoren aan de praat zullen houden opdat het niet elke dag dikketruiendag zou zijn.

blijven de lampen branden ?

Het zou me in de winter van mijn bestaan eigenlijk allemaal geen flikker meer mogen schelen, maar ik lijd aan knaldrang en word overvallen door de ondraaglijke goesting tot burgerlijke ongehoorzaamheid. Ik wens daarom aan iedereen een jaar vol politiek-incorrecte volzinnen.

Een zalige kerstboom en een vreugdevol warm 2022.

Jean-Marie Dedecker

Foto’s (c) Gazet van Hove.