Zonnige zomeroutfits

Ben je nog op zoek naar een zomerse outfit ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. De hele zomer lang vind je bij ons nog zomerjurkjes, shorts, topjes, teenslippers, sandalen, zonnebrillen, hoedjes en petjes.
Voor de zonnecrème moet je wel zelf zorgen.

Lenteschoonmaak : de keuken

Puilen je keukenkasten uit ? Dan is het tijd voor een lenteschoonmaak. Alles waar je op uitgekeken bent, die stapel verschillende borden van toen je nog op kot zat, die mokken met je horoscoop die “in” waren in de 90’s, die speciale bierglazen die je nooit gebruikt, die blender die al jaren stof staat te vergaren : pak het allemaal in, breng het naar ons (of bel ons) en maak plaats voor leukere dingen.
Je hebt het verdiend !

Verbouwing Loods 409

Ondertussen zijn we druk aan het verbouwen in onze Loods 409.
Alle asbest in het gebouw is verwijderd door een gespecialiseerde firma. Alle oude toestellen van Agfa-Gevaert zijn afgebroken en de kabels worden gestript tot op het koper, zodat dit gerecycleerd kan worden. De buizen van de oude sprinklerinstallatie werden hergebruikt als buizen om water tot aan de brandhaspels te krijgen.
Deze zomer wordt er een nieuw dak gelegd en het oude dak uit asbestplaten verwijderd.
Wil je ook op de hoogte blijven van de verbouwingen, volg ons dan zeker op Facebook of Instagram : @loods409.

Circulair Atelier Doedoe

Doedoe is een circulair atelier waar het hergebruiken van materialen en zorg voor mensen centraal staat. Dat leunt perfect aan bij onze missie.
Gitte geeft leuke upcycling workshops in onze winkels en verkoopt ook in winkels Duffel, Mortsel en Nijlen haar geüpcyclede spulletjes, zoals zakken gemaakt uit onze oude evenementenbanners, vlaggetjes uit atlassen en oude Snoecks kalenders, oorbellen gemaakt uit fietsbanden, doe-het-zelfpakketten voor kinderen en nog zoveel meer.
Je kan haar ook boeken voor een workshop met collega’s, vrienden, op een straatfeest, familiefeest, vrijgezellenfeest, enz. Mail gerust voor meer informatie naar gitte@doedoe.be.

Fans gezocht

Is jouw favoriete sport ook kringlopen ? We zoeken kringloopfans die graag geïnterviewd worden voor ons halfjaarlijks infozine Opnieuws.
Ben jij een grote fan en sta je graag in de spotlight met je kleerkast of interieur ? Stuur ons een mailtje naar info@opnieuwenco.be .

Klantenkaart

Sinds 2 mei krijg je met je klantenkaart al na je vijfde aankoop een kortingbon van 5% op je laatste 5 aankopen ! Dat is dus veel sneller korting dan vroeger.
Heb je nog geen klantenkaart, het is zeker de moeite.
Hier vind je alle voordelen op een rijtje.

Opnieuw & Co vzw is een kringloopwinkel die herbruikbare goederen opnieuw in omloop brengt aan zachte prijzen. De vzw werd in 1995 in Lier opgericht en groeide ondertussen uit tot een grote organisatie met meer dan 450 werknemers en 6 winkels. Het multiculturele bedrijf zorgt er niet enkel voor dat tweedehands creatief, leuk en ecologisch wordt, maar creëert ook kansen voor tewerkstelling voor kortgeschoolden en langdurig werklozen.

Foto’s © Gazet van Hove.