Alle Hovenaars en inwoners van onze buurgemeenten kennen het tweewekelijkse informatiemagazine ’t Periodiekske met kantoor in Mortsel aan de Sint-Benedictusstraat.

Het Periodiekske is meer dan een gewoon reclameblad, omdat het ook ruim achtergronden brengt van wat er reilt en zeilt in onze regio van Mortsel, Boechout/Vremde, Hove, Edegem, Kontich/Waarloos en Lint. Dit zowel op het louter menselijke vlak, het socio-culturele, sportieve, politieke, economische, culinaire, enz …

Het Periodiekske is gewoon een deel van het maatschappelijke middenveld van de zuidrand van Antwerpen. Tienduizenden lezers zitten op de punt van hun stoel te wachten tot het blad in de brievenbus valt. Velen vinden ook dat er in ’t Periodiekske meer regionaal nieuws en achtergrondinformatie staat dan in de officiële gemeentelijke informatiebladen en de grote kranten.

Alle medewerkers en belangrijke klanten werden op vrijdag 26 april jl. uitgenodigd op een feestelijke receptie die doorging in zaal Kaleidoscoop (= de oude Lusterie Stella) aan de Molenstraat in Mortsel-Dorp.

“ ’t Periodiekske was en is het werk van heel veel mensen. Op deze viering zijn heel wat genodigden, maar mijn dank gaat eveneens uit naar diegenen die er niet meer kunnen bijzijn zoals Fred Peeters, Romain Frans, … Omdat het Sportpaleis niet vrij was, weken we bovendien uit naar Herberts gezellige Kaleidoscoop, waar de plaatsen nu eenmaal beperkt zijn tot 200. Het selecteren van gasten was een moeilijke en delicate oefening en ik wil me bij voorbaat reeds verontschuldigen bij diegenen die het jammer vinden dat ze er niet bij zijn. Ik baseerde me vooral op onze werking van de voorbije twee jaar, maar besef dat ’t Periodiekske schatplichtig is aan alle adverteerders, leveranciers, eigenaars en medewerkers die er ooit hun tijd en energie hebben ingestoken” aldus bedrijfsleider en eigenaar Fik Verbiest.

De feestzitting omvatte een uitgebreide receptie met hapjes, een verwelkoming door Fik Verbiest, een voorstelling “Soldaat Peaceful” (Eenakter Paljas Produkties door Erik Burke), een optreden van “Trio Con Brio” en een gezellig samenzijn met muziek en dans (DJ Eddy).

[nggallery id=8]

www.periodiekske.be
www.paljas.be