We sloten de zomer in Hove af met een vrolijke noot van uw Harmonieorkest tijdens de Zomer-End Feesten.
Nu de winter voor de deur staat, willen wij u met onze vereniging een hartverwarmend concert aanbieden.
Tijdens Hov’in Harmony tonen we u wat we de afgelopen maanden tijdens onze maandagavondrepetities hebben bereikt.

Hov' in HarmonieEr zijn weer vele nieuwe muzikanten in ons Harmonieorkest en er werd hard gewerkt aan nieuwe muziekstukken. Wij zijn dan ook trots om met onze bloeiende vereniging weer een volledig, toegankelijk muzikaal programma te kunnen voorstellen in de kerk van Sint-Jozef, in de Jozef Mattheeussensstraat in Hove.
Op zaterdag 16 november zetten we de deuren voor u open. Onze muzikanten beginnen om 20.00 u., maar u bent al welkom vanaf 19.15 u.

Met dit concert willen wij u een aangename avond bezorgen met vrienden en familie, maar tegelijkertijd tonen we ook ons goed hart. De integrale opbrengst van deze muzikale avond gaat namelijk naar goede doelen die wij zorgvuldig uitgekozen hebben en waar u meer over te weten komt op 16 november.

affiche_Hov'in_Harmony_2013Breng gerust vrienden en familie mee, want achteraf kan u nog gezellig blijven napraten met hen bij een hapje en een drankje.
Deze lekkere versnaperingen worden u van harte aangeboden door de Hovese Middenstanders.

Inschrijven kan zeer eenvoudig via onze website www.harmoniehove.be.
Klik op ‘Klik hier’ en vul alle gegevens in en uw kaarten worden gereserveerd en klaargelegd aan de inkom van de kerk.
Wij hopen u te mogen verwelkomen met onze muziek op 16 november.

Kaarten aan 10 EUR of 5 EUR (-18 jaar of studenten) te verkrijgen bij André Voorspoels (tel. 03 / 455 21 18), dagbladhandel Puntkomma of via de webstek. Kaarten zijn de avond zelf ook te koop aan de ingang van de kerk, tenzij uitverkocht in voorverkoop.