Wim BollaertOp 25 mei zal er een “Fan van Hove” op de 7de opvolgersplaats staan voor het federaal Parlement. Wim Bollaert (31 jaar), voorzitter van CD&V Hove en kartelvoorzitter van ‘Fan van Hove’, wil zo het vernieuwingsproces dat CD&V heeft ingezet mee steunen.

Ik sta voor een positieve dynamiek die we in tijden van voortschrijdende verzuring absoluut nodig hebben, een hands-on aanpak, soms misschien wat non-conformistisch, maar ten alle tijden met volle inzet. Een gedrevenheid die we met z’n allen moeten hebben voor wie na ons komt. Ik ben ervan overtuigd dat we vanuit CD&V die verantwoordelijkheid ook effectief opnemen. Goed besturen is aan toekomstpolitiek doen !” aldus Wim.

Meer info: Wim Bollaert, Jan-Frans Gellyncklaan, 41 in 2540 Hove, voorzitter CD&V Hove, wimbollaert@telenet.be, tel. 0497 / 07 98 50 – www.cdenv.be.

twitter iconfacebook icon

 

Gazet van Hove brengt belangrijkste partijen uit Hove/regio in beeld

Met de “moeder van alle verkiezingen” (regionaal, federaal, europees) op zondag 25 mei e.k. in het vooruitzicht zal uw krant kandidaten van de zes grootste Vlaamse partijen interviewen over wat hen drijft, hun programmapunten voor Hove en de regio, enz, enz, …

We vragen kandidaten in alfabetische volgorde van volgende partijen : CD&V, Groen, N-VA, O-VLD, SP-a en VB. Eerst kijken we of er kandidaten van de bewuste partij uit Hove komen, zo niet kijken we verder naar onze vijf buurgemeenten, nog geen succes dan kijken we nog wat verder tot we een kandidaat (m/v) van de betrokken partij vinden.

Andere kandidaten op andere lijsten zijn zeker even waardevol, maar zij hebben in het verleden de kiezers nog niet kunnen overtuigen om minstens één volksvertegenwoordiger naar een parlement af te vaardigen. Volgende keer beter! We moeten onze bijdragen ook ernstig en beheersbaar houden.