Ben jij dynamisch en ondernemend ? Hou je van een netwerk uitbouwen en wil je graag in projectverband werken rond toerisme en lokale economie? Hou je van een multidisciplinaire aanpak en wil je graag de Zuidrand van Antwerpen toeristisch en recreatief mee op de kaart zetten ? Dan ben jij de juiste persoon om het toeristisch-economisch streekverband ‘De Zuidrand, dat smaakt !’ te coördineren.

Je functie
Lekkere CongolaiskesAls kersverse projectcoördinator van het gesubsidieerde project ‘De Zuidrand, dat smaakt!’ sta je gedurende drie jaar in voor de coördinatie van het project en ben je de brugfunctie tussen de lokale besturen en de plaatselijke economie. Ben jij dynamisch en ondernemend? Hou je van een netwerk uitbouwen en wil je graag in projectverband werken rond toerisme en lokale economie? Hou je van een multidisciplinaire aanpak en wil je graag de Zuidrand van Antwerpen toeristisch en recreatief mee op de kaart zetten? Dan ben jij de juiste persoon om het toeristisch-economisch streekverband ‘De Zuidrand, dat smaakt!’ te coördineren.

Je profiel
Je bezit minimum een bachelor diploma of een diploma dat daarmee gelijkgesteld is bij voorkeur in de richting van communicatie, marketing of toerisme. Affiniteit met economie (in het bijzonder horeca) is een pluspunt. Ervaring met publiek-private samenwerking is een pluspunt. Je kan zelfstandig en projectmatig werken. Je kan enthousiasmeren en een visie overbrengen. Je hebt minimum drie jaar relevante beroepservaring. Je hebt een rijbewijs B. Je bent bereid tot avond- en weekendwerk.

Wij bieden
Een contract van bepaalde duur voor drie jaar, afhankelijk van het succes van het project kan dit mogelijk worden verlengd. Maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, terugbetaling abonnement woon-werkverkeer, laptop, opleidingsmogelijkheden, zelfstandig en flexibel werken.

size_907_450_6098[1]Solliciteren kan via de website www.edegem.be/vacatures. Klik door naar ‘nieuwe vacature: 1 projectcoördinator Zuidrand’ of stuur je kandidatuur vergezeld van je cv en een kopie van je diploma uiterlijk tegen 8 mei 2014 aan het college van burgemeester en schepenen, Gemeenteplein 1, 2650 Edegem.

Meer informatie
Download de specifieke toelatings- en aanwervingsvoorwaarden, de volledige functiebeschrijving en het examenprogramma op www.edegem.be/vacatures. Tijdens het infomoment van 28 april, 17.30 uur in het gemeentehuis van Edegem, krijg je gedetailleerde informatie over het subsidieproject en de vacature. Inschrijven voor dat infomoment kan via personeel@edegem.be of 03 / 289 22 54.