Jong Antwerpen – Hove Sport eindigde zondag op 2-5 !

Hove Sport heeft een degelijke jeugdwerking 

Het 1ste elftal van Hove Sport deed wat het moest doen nl. winnen van Jong Antwerpen en dit met 2 – 5. Oogstrelend was het spel niet, efficiënt wel.

Hove kwam al vroeg in de wedstrijd op voorsprong via een own-goal en één via Colman. Na de pauze drukte Hove even op het gaspedaal en via Decuypere, Monnen en Vertessen liepen ze verder uit tot 1 – 5.  Jong Antwerpen maakte ook nog een tegendoelpunt zodat de eindstand aftikte op 2 – 5. Met 9 op 9 staan Hove Sport alleen aan de leiding in 4e provinciale B, omdat Zandhoven en Massenhoven 1 wedstrijd minder gespeeld hebben.

Nu zondag 21 september thuis om 15.00u. tegen titelkandidaat Zandhoven gaat een absolute (kas)kraker worden.

De dames van Hove Sport wonnen ook hun 2de wedstrijd met maar liefst 8 – 0 van City Pirates Antwerpen. Doe zo voort dames en heren !

Hove Sport heeft verschillende vrouwenploegen

Oproep aan de 65plus Hovenaars

In het lopende voetbalseizoen 2014-2015 geeft Hove Sport opnieuw een gratis abonnement aan al de geïnteresseerde 65-plussers, inwoners van Hove (ook aan diegenen die uiterlijk op 31 mei 2015 die leeftijd zullen bereiken).

Het abonnement kan op eenvoudige vraag aan de inkom van het Hovese voetbalstadion, of aan de persoon die rondkomt voor ontvangst van de inkomprijs, en dan in de chalet worden verkregen bij secretaris Rudy Boels ter gelegenheid van een thuiswedstrijd van de eerste ploeg heren. Aanvragen per telefoon of e-mail worden niet behandeld ! Verdere info op www.khovesport.be .