Zin om kennis te maken met de recreatieve wielersport ? De sportdienst en WTC De Lustige trappers vzw organiseren een Start to (Mountain)Bike voor kandidaat-wielertoeristen heren, dames en jeugd vanaf 15 jaar.

 

Het aanbod : Start to Bike (26 oktober) Start to Mountainbike (27 oktober-2 november) en de 2de Grote Prijs van Hove Fietsen op rollen (8 november).

Willy fietst over de meet tijdens de wielerhoogdag

Start to Bike

Start op zondag 26 oktober 2014 met trainingsritten waar je als beginnend wielertoerist je conditie kan opbouwen naar het komende wielerseizoen. Ook maak je kennis met de werking van de club. Deze trainingsritten zijn gratis voor alle deelnemers. Na iedere rit kan je douchen.

Vertrek om 9.30 uur aan sporthal het Sportpark Hove.

Data : 26 oktober (40 kilometer vlakke omloop), 2 en 16 november (50 kilometer vlakke omloop), 23 november (40 kilometer hellende omloop), 30 november (60 kilometer vlakke omloop), 7, 14 en 21 december (70 kilometer wisselende omloop). Inschrijven kan tot en met 22 oktober via e-mail : wtc.delustigetrappers@hotmail.be  of freddysmet9@hotmail.com . Meer info via tel. 0477 / 43 57 70.

P1030067

Start to Mountainbike

Onder begeleiding van een ervaren instructeur worden er vijf lessen aangeboden. Je leert de juiste technieken, behendigheid en fietsherstellingen. De eerste twee lessen

vinden plaats in het Sportpark van Hove op 27 en 28 oktober. Je leert er de basisvaardigheden. Op 30 en 31 oktober vinden de lessen in Rumst en Boom plaats. Op 2 november staat er een toertocht in Pulle op het programma.

Inschrijven vóór 10 oktober via e-mail: sportdienst@hove.be met vermelding van naam, voornaam, adres, e-mailadres en telefoonnummer en de vermelding

‘STM’.

Als je een fiets wil ontlenen, vermeld je dat bij de inschrijving. Kostprijs (verzekering inbegrepen) : 30 EUR als je geen fiets ontleent, 40 EUR als je een fiets ontleent.

Overschrijven op rekening BE32 9795 9580 2802 met vermelding van naam en voornaam en de vermelding ‘STM’.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

2de Grote Prijs van Hove Fietsen op rollen

Fietsen zit in de lift en was nog nooit zo populair als vandaag.

WTC De Lustige Trappers organiseert op 8 november 2014 een superleuke sportieve avond voor een goed doel, Bone4kids. Na de eerste geslaagde editie vorig jaar is het de bedoeling om ook van de tweede editie een spannende en superleuke avond te maken voor alle mensen uit Hove en omstreken. Wat kan je verwachten ? Verschillende disciplines in het fietsen op rollen (spurt, ploegenachtervolging,

tijdrit), een boeiende leuke avond met muziek en veel sfeer. Elke ploeg bestaat uit twee deelnemers.

Kostprijs: 10 EUR per persoon + 5 EUR waarborg voor het rugnummer. Gratis beenmassage voor alle deelnemers.

Inschrijven via e-mail: wtc.delustigetrappers@hotmail.be .

Schrijf snel in, want vol is vol ! Het inschrijvingsformulier vind je op www.hove.be . Meer info: tel. 0477 / 43 57 70. – www.wtcdelustigetrappers.be .

www.hove.be