Sportinitiaties woensdagnamiddag (lagere school)

Op woensdag 14 januari 2015 start de sportdienst opnieuw met een reeks sportinitiaties.

Er worden zoveel mogelijk verschillende sporten aangeboden tijdens deze tiendelige lessenreeks, telkens op woensdagnamiddag. De sportinitiaties worden samen met de Hovese sportverenigingen georganiseerd.

Deelnemers kunnen kennismaken met de verenigingen en de verschillende sporten. Misschien zet dit wel aan tot levenslange sportparticipatie ?

Om 13.00 uur start men met de sportinitiaties in en rond de sporthal. Het einde wordt voorzien om 14.15 uur. Ouders kunnen hun kinderen ophalen aan de sporthal. Kinderen die niet worden opgehaald, worden door de sportbegeleider naar BKO De Mikado gebracht.

Inschrijven bij de sportdienst, e-mail : sportdienst@hove.be of in de Hovese scholen. De leerlingen kregen vóór de kerstvakantie een brief mee naar huis met daaraan een inschrijfstrookje. Die zal de sportfunctionaris ten laatste op 7 januariin de scholen verzamelen. Met dit initiatief hoopt het gemeentebestuur veel kinderen van de lagere school te bereiken.

Sporthal

Sportkamp krokusvakantie (6-12 jaar)

Omni–creakamp is het nieuwe sport- en spelkamp van de gemeente Hove voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

Tijdens dit sportkamp kunnen de kinderen een halve dag knutselen en een halve dag sporten. Inschrijven voor dit sportkamp kan via een mailtje naar sportdienst@hove.be . De deelnameprijs van 60 EUR mag overgeschreven worden op rekening BE64 0910 2102 2252, met de vermelding ‘sportkamp krokus’ en naam en voornaam van de deelnemer. Er kunnen maximaal twintig kinderen deelnemen. Snel inschrijven is dus de boodschap.

 

 

De eerste ploeg van Hove Sport speelde kampioen
Hove Sport 

Vacature : lesgevers voor sportkampen krokus-, zomer- en herfstvakantie

De sportdienst is voor de sportkampen tijdens de schoolvakanties van 2015 nog op zoek naar ervaren lesgevers.

De Hovese sportdienst biedt omnisportkampen en omni-creasportkampen aan voor kinderen tot en met 12 jaar.

Lesgevers moeten minstens een diploma secundair onderwijs hebben en een sportrelevante cursus of opleiding hebben gevolgd. Geïnteresseerden kunnen zich wenden tot de sportdienst, Paul van Ostaijenlaan 4 in Hove.