Wegens gezondheidsredenen heeft Bob Germeys zijn ontslag gegeven bij de EVK vzw en Frieda Janssens haar ontslag als voorzitter.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dit heeft gezorgd voor een enorme aderlating binnen de groep van het Werelddansfestival in Edegem. Daardoor kunnen ze in 2016 geen festival waarmaken op het niveau van de voorbije 40 jaar. Ze hebben echter ondertussen niet stil gezeten ! Het festival ligt  immers bij allen te nauw aan het hart ! Na vele vergaderingen zijn we tot een positief resultaat gekomen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dit jaar zal het festival beperkt worden tot 3 voorstellingen in augustus – in Hotel “Ter Elst” – waar we de voorbije jaren onze galavoorstelling hadden.
Meer details hierover volgen nog zegt men in de gemeente Edegem. Even zag het er heel slecht uit, maar ondertussen kunnen we dus wel zeggen dat het festival niet verdwijnt maar wel kleiner wordt. Ondertussen werken we met enkele nieuwe mensen aan een nieuw concept voor het festival van 2017 zodat het terug haalbaar wordt voor alle betrokkenen. Van zodra dit meer vorm krijgt zal daar zeker over bericht worden. Radio Frekwent wenst de mensen van het Werelddansfestival veel succes en veel moed toe voor de toekomst.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meer info over het werelddansfestival kan U vinden op  het tel 0483 /  75 14 10 of via de website www.wdfe.be .

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand

Foto’s (c) Gazet van Hove