Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) zal vanaf maandag 11 tot en met vrijdag 15 juli 2016 werken uitvoeren aan de Krijgsbaan vanaf het kruispunt met de Grotenhof tot en met het kruispunt met de Heirbaan. Het wegdek is er erg slecht aan toe en moet dringend vervangen worden.

AWV zal het beschadigde wegdek verwijderen en nieuwe wegbedekking in asfalt aanleggen. De fiets- en voetpaden blijven onaangeroerd. De werken zullen de nodige hinder veroorzaken zeggen ze in de stad Mortsel. Om de hinder te beperken worden ze uitgevoerd in de auto-luwere vakantieperiode. Bovendien werken ze in 2 fasen zodat doorgaand autoverkeer in 1 richting steeds mogelijk blijft en woningen en handelszaken zoveel mogelijk bereikbaar blijven.

logo Mortsel

 

In de eerste fase wordt gewerkt op de rijrichting Wijnegem. Deze fase duurt ongeveer 2 dagen. In de tweede fase wordt gedurende ongeveer 2 dagen gewerkt op de rijrichting Mortsel. Tijdens de laatste dag worden de markeringen aangebracht. Tijdens de werken zal het verkeer richting Mortsel steeds langs de werf kunnen rijden. Het verkeer richting Wijnegem wordt omgeleid via de N-10, de Antwerpse ring en de E-313. Verkeer richting Ranst volgt de omleiding via de N-10, en de R-16 (ring rond Lier).

Meer info vindt U op de website www.mortsel.be of bij Ronny Magis, communicatiedienst Mortsel via e-mail : ronny.magis@mortsel.be .

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand

Foto’s (c) Reporters.