Minder verkeer tijdens de vakantieperiode, maar dat is er niet aan te merken in het centrum van Mortsel. Door de wegenwerken aan de Krijgsbaan zwellen de files er gigantisch aan.

Maandag streek een aannemer neer op de Krijgsbaan (R11), tussen het kruispunt met de Grotenhof en de Heirbaan. Door de slechte staat van het wegdek moest de toplaag dringend vervangen worden. Om de hinder enigszins te beperken verkoos het AWV deze autoluwere vakantieperiode voor de uitvoering van de opdracht. Maar ondanks de fasering kreunen het centrum en de omleidingswegen toch aanzienlijk onder de asfalteringswerkzaamheden. Vooral in het centrum van het Mortsel was het de voorbije dagen doffe verkeersellende. Veel beterschap wordt er helaas niet verwacht. Tegen eind deze week – een beetje afhankelijk van de weersomstandigheden – moet alles inclusief de nieuwe wegmarkeringen klaar zijn.

Passeert u de komende week alsnog in Mortsel informeer u dan best even betreffende de lokale omleidingen. Kwestie van het bumperrijden een klein beetje te beperken.

logo Mortsel

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand 

Foto’s (c) Reporters.