Hovese kandidate Miss België 2017

Hélène Colijn uit de Boechoutsestenweg is kandidate Miss België 2017 en hoopt op jullie stem.

“Hallo lieve Hovenaars ! Leuk dat jullie even de tijd nemen om mijn artikeltje te lezen! Zoals jullie kunnen zien ben ik dit jaar kandidate Miss Antwerpen voor Miss België 2017. Waarschijnlijk hebben jullie de flyertjes al in Hove zien liggen of mij toevallig op straat zien lopen: flyeren hoort er nu eenmaal bij om iedereen van Hove en omstreken achter mijn deelname te doen staan en te doen stemmen! En een flauwe onbekende blijf je ook niet meer… Vaak wordt Miss België helaas niet zo helder aangekeken door het beeld dat ze van een miss hebben, maar daar wil ik grondig verandering in brengen – haha. De huidige Miss België, Lenty Frans, heeft dit ook al gedaan: ze is studente geneeskunde. Ik hoop ook met mijn deelname een andere kijk op Miss België te geven. Zelf studeer ik International Business & Trade en wil graag later mijn eigen bedrijf starten. Mensen kijken vaak alleen naar het uiterlijk, maar vaak schuilt er toch veel meer achter dan alleen een gezicht.”

P1030206
drinkt er éne op Hélène !

Hélène : “Eigenlijk ben ik per toeval in dit avontuur beland. Het was niet de bedoeling dat ik mee deed, maar uit een casting bleek dat er toch wel interesse was om kandidaat te worden. Ik dacht: ach, waarom ook niet. Zo’n kans krijg je waarschijnlijk geen tweede keer en je pikt ook ineens een mooie ervaring mee! Altijd mooi meegenomen, niet waar ?”

In mei begon Helenes spannende avontuur. Ondertussen heeft ze al heel wat beleefd : de geweldige Missendag in de Carré, een dag in Plopsaland, een cultuurdag in Brugge en er staat de deelneemsters nog veel meer te wachten. Tot de finale op 17 september gaat Hélène veel promo maken, stemmen verzamelen en leuke activiteiten doen. Stiekem hoopt ze dat ze op de stem van de Hovenaars kan rekenen: “Als je een sms’je wil sturen om mij te steunen, stuur dan MA16 naar 6665 (alleen Belgische nummers). Alvast bedankt !”

www.missbelgium.be

Foto’s (c) Reporters.