Het gemeentebestuur van Hove kijkt op dit moment uit naar een (m/v) HOOFD TECHNISCHE UITVOERINGSDIENSTEN (B4-B5)

De functie :

Je hebt de leiding over de Technische Uitvoeringsdiensten en je staat aan het hoofd van het projectenbureau. Als coördinator sta je in voor de organisatie, de coördinatie, de planning, de vooruitgang en de resultaten van alle werkzaamheden binnen de cel Technische Diensten (Groen, Wegen en Gebouwen). Je vervult een belangrijke rol in de technische ondersteuning van de afdeling Ruimte. Een gedegen technische kennis en de kennis van de reglementering rond openbare werken wordt verwacht. Je werkt nauw samen met het afdelingshoofd ruimte en ondersteunt hem in zijn taken.

burger werkt mee
Het gezochte profiel :
– Houder van een bachelordiploma, een diploma van het hoger onderwijs van het Korte Type (HOKT) of een diploma van het hoger onderwijs van één cyclus.
Minstens 4 jaar relevante beroepservaring in overeenstemming met de functiebeschrijving.
Je bent een coach die zijn team op een mensgerichte manier weet aan te sturen.
Door je teamgerichte houding weet je de sterkten van éénieder optimaal in te zetten en te ondersteunen om zo naar het gewenste resultaat te werken.
Je hebt basiskennis van één of meerdere van de volgende zaken: EPB regelgeving, wet op overheidsopdrachten, wegenbouw, standaardbestek 250, harmonisch park, groenbeheer, onderhoud gebouwen (theoretisch/praktisch), gemeentedecreet,…
– Je staat stevig in je schoenen en vat de koe bij de horens.
– In het bezit van een rijbewijs B.
– Je beheerst de Nederlandse taal zeer goed.
– Wanneer je jezelf herkent in de bovenstaande omschrijving, kom je in aanmerking om deel te nemen aan het schriftelijke deel van de selectieproeven, die zullen plaatsvinden op zaterdag 24 september 2016. Indien je hiervoor slaagt, volgt er nog een mondelinge proef en een assessment. Als je na dit assessment geschikt wordt bevonden voor bovenstaande functie, kom je in aanmerking om deze functie te vervullen.

burger werkt mee

Het aanbod
De gemeente Hove biedt jou een rustige en groene werkomgeving bij een gemeente in volle ontwikkeling. Je krijgt een voltijdse uitdagende functie voorgeschoteld, dewelke met een contract onbepaalde duur voor de nodige zekerheid en stabiliteit op lange termijn zorgt. Het pakket extra-legale voordelen bestaat uit: hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, fietsvergoeding, terugbetaling kosten voor woon-werk verkeer met het openbaar vervoer en een gunstige vakantieregeling.

burger werkt mee

Geïnteresseerd ?
Bezorg je CV en een kopie van je diploma dan uiterlijk op vrijdag 2 september 2016 aan het gemeentebestuur Hove. Dit doe je per brief (gemeentebestuur Hove – t.a.v. de personeelsdienst, Geelhandlaan 1, 2540 Hove) of via mail (kandidaturen@hove.be). Meer informatie bij Martine Cuyvers, medewerker personeelsdienst (03 460 33 35). Hou je agenda op zaterdag 24 september 2016 alvast vrij, zodat je niet belet wordt om aan de schriftelijke proeven deel te nemen.

Downloads