Ook dit jaar organiseren Ria, Herman en Brandfoot Hove hun jaarlijkse bruch ten voordele van het schoolproject in Uganda. En het wordt een speciale editie. Niet alleen omdat is het de 10e editie is maar dit jaar willen we een deel van de opbrengst gebruiken voor het betalen van de operaties en herstel van Martin, een jongen van 13 jaar van onze school, die reeds 5 jaar een aangroei (zwelling) heeft van zijn linker arm. We weten nog niet wanneer de behandelingen zullen starten, op dit ogenblik zijn de onderzoeken nog bezig, zowel in een hospitaal in Uganda als in het Tropisch Instituut Antwerpen zeggen Ria en Herman die al zovele jaren hun schouders onder dit nobele doel steken.

Ria en Herman voor hun technische school

 

Op zaterdag 27 augustus 2016 tijdens de Hovese Zomerendfeesten wordt U vriendelijk uitgenodigd voor deze brunch voor het goede doel in zaal “Da Capo” aan de Lintsesteenweg 1 in de gemeente Hove. Tussen 11.00 en 14.00u. kan u lekker komen genieten van een uitgebreid buffet met koffie en thee.

In voorverkoop betaal je 30 euro per persoon. Aan de kassa de dag zelf 35 euro per persoon en kinderen 15 euro per persoon. Voor inschrijvingen kan u terecht bij Brandfood op het Sint Laureysplein 5 in Hove. Of bel even op het nummer 03 / 455 66 70. Iedereen die Brandfoot kent weet dat het een buffet wordt om nooit meer te vergeten. Dit alles wordt gedaan met medewerking van het Koninklijk Harmonieorkest St Laureys uit Hove. Wij hopen op vele inschrijvingen, zaal DA CAPO is dan ook een pracht locatie om van deze 10de Brunch een succes te maken zeggen Ria en Herman nog.

Het schoolgebouw in Nantumba

 

Lokale radio Frekwent wenst deze mensen alvast erg veel succes toe en roept iedereen op om mee te komen genieten van deze heerlijke brunch.

P1030226

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand

Foto’s (c) Reporters