Voetbalclub VDP wil graag haar nieuwe kunstgrasveld tonen aan de Meylweg in Kontich.

Ter gelegenheid van de officiële opening organiseert VDP een vriendschappelijke wedstrijd tegen het team Safety First. Voetbalvereniging FC Vandeputte is een bloeiende vereniging met 450 competitiespelers in 22 ploegen. Door een samenloop van omstandigheden speelde VDP drie terreinen kwijt. Door het intensieve gebruik van de twee overblijvende terreinen geraakten die volledig stuk gespeeld.

P1030519

 

FC VDP sloot een overeenkomst met het gemeentebestuur van Kontich om een kunstgrasveld aan te leggen aan de Meylweg. Het gemeentebestuur schonk 150.000 euro en verstrekte daarbovenop ook nog eens een renteloze lening van 250.000 euro aan de club uit Kontich.

P1030513

 

Tijdens de officiële inhuldiging van het kunstgrasveld op zondag 11 september a.s. neemt een team van FC VDP het op tegen het Safety First Team. In het team van regisseur Tim Van Aelst spelen onder meer Bruno Vanden Broecke, Nico Sturm en Matteo Simoni.  Deze vriendschappelijke wedstrijd start om 13u30. en supporters zijn er natuurlijk altijd welkom. Daarna speelt het eerste elftal van FC VDP tegen Valaarhof, de provinciale kampioen van het vorige seizoen.

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand

Foto’s (c) Gazet van Hove.