Beste Hovenaar ,
Op donderdag 27 oktober 2016 om 20.00u. stipt wordt in de zaal “Da Capo”, Lintsesteenweg 1A in 2540 Hove, een feestelijk benefietconcert georganiseerd ten voordele van het Anaikatty-onderwijsproject in India (ARCC).
Dit 4de Pijlerprojedt werd enkele jaren geleden door de Hovenaars Geert & Leentje Jacob-De Bruyne op het einde van hun professioneel verblijf in Coimbatore (Zuidwest India) samen met een plaatselijke ngo opgestart.
Anaikatty is een moeilijk toegankelijk bergachtig gebied – op zo’n 35 km ten westen van Coimbatore – waar olifanten thuis zijn, maar waar ook de Irula’s wonen, een nog in stamverband levende, kasteloze en verstoten bevolkingsgroep. Hun kinderen zijn vanaf hun 14 jaar uitgesloten van onderwijs en hebben daardoor geen toekomst. Het belangrijkste doel van het ARCC is nu de jongvolwassenen van de Irula stam tweedekans- en voortgezet beroepsonderwijs aan te bieden. Gemikt wordt op heel praktische opleidingen die reële kansen bieden op een job, en met wat meeval zelfs op een eigen zaak.
Er zijn dringend extra middelen nodig om passende klaslokalen te vinden voor de school die groeit, zowel op het vlak van het aantal leerlingen als van de gegeven opleidingen.
Met de organisatie van een benefietconcert hopen wij extra smeermiddelen te genereren voor dit project.
Werken mee aan het benefietconcert van 27 oktober : het vermaarde fluitensemble The Recorder Factory en het Vocaal Ensemble Freya uit Ranst. Het wordt alvast een gevarieerd, speels en warm muziekfestijn.
Tickets kosten 15 €, in voorverkoop 12 €, te bestellen via het nummer 0485 / 84 07 58 of via het e-mailadres benefietindia@gmail.com .
We zouden het bijzonder fijn vinden mochten jullie kunnen aanwezig zijn zijn op dit benefietconcert.
Alvast hartelijk dank voor de aandacht die u aan dit verzoek zal besteden. Wij kijken uit naar uw reactie.
Met vriendelijke groeten.
Geert & Leentje Jacob-De Bruyne
Dreamz India Projecten vzw
Nieuwstraat 62
2540 Hove

AROS logo

Foto’s (c) Reporters.