De heer Willy Lemmens gaf zijn ontslag als voorzitter van de lokale middenstandsvereniging ‘Middenstand Hove’. Daarom wordt gezocht naar nieuwe bestuursleden en medewerkers voor de vereniging.

logo middenstand
Het gemeentebestuur wil samen met de handelaars streven naar een aantrekkelijk Hove voor hen en hun klanten. De middenstandsvereniging kan daarin een cruciale rol spelen : acties en activiteiten organiseren, advies geven aan het gemeentebestuur, overleg organiseren, …  Zonder bestuursleden en medewerkers van Middenstand Hove is het bijvoorbeeld onmogelijk om de ZomerEnd Feesten te organiseren.

P1030583
Willy Lemmens met Segio

Het gemeentebestuur erkent de middenstandsvereniging als belangrijke partner en hoopt nieuwe bestuursleden en medewerkers te vinden om de werking van Middenstand Hove te kunnen verderzetten en uitbouwen.
Op maandag 7 november (om 19.00 uur in de raadzaal van het gemeentehuis) zijn alle geïnteresseerden (toekomstige kandidaat-bestuursleden of -medewerkers) welkom om hierover van gedachten te wisselen.

Gelieve je aanwezigheid vóór vrijdag 4 november 2016 te melden bij Ann Goyvaerts, tel. 03 / 460 33 12, e-mail : cultuur@hove.be .

P1030568
rommelmarkt Hove

Foto’s : (c) Gazet van Hove.