7de straattentoonstelling Mortselsesteenweg (thema : ‘Onderweg’)

Kom nog tot 4 februari even langs in het smalle stuk van de Mortselsesteenweg. Na een succesrijke openingsavond op 21 januari 2017 blijft de straattentoonstelling elke dag open tot en met 4 februari om 22.00 uur. Vanaf valavond worden de ramen verlicht. Sfeer gegarandeerd !
In 2015 kon je op het kerkplein de veelbesproken ‘winterfontein’ bewonderen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Een mooi voorbeeld van inspiratie rond het thema ‘Onderweg’ vind je vandaag rond de kerk in het beeld van de wanhopige vluchteling die zijn huis meesleept, van de Limburgse kunstenares Hilde Keunen. Ook dit keer staan in de kerk werken opgesteld. Het gebouw leent zich prachtig voor een heel geslaagde mix van kunstwerken, van beeldhouwwerk tot een hypermoderne beeldscherminstallatie. Met dank aan de parochiegemeenschap
voor deze geslaagde artistieke samenwerking. De kerk is nog tot 4 februari alle dagen open van 19.30 tot 21.30 uur en op zaterdag en zondag ook extra van 14.00 tot 16.00 uur.
Beslist de moeite waard om eens binnen te lopen bij een leuke kunstwandeling.
31 januari : tweede geleide rondwandeling door de buren over de straattentoonstelling. Afspraak in De Pomp om 20.30 uur. Kom genieten van deze straattentoonstelling met familie, vrienden, buren en waarom niet met je  vereniging in dit unieke kader en praat na in café “De Pomp”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Achter Glas is een straat vol kunst en wil een etalage zijn voor creatieve krachten en naar buiten komen op een positieve manier in een sfeer van samenhorigheid. Meer info via e-mail : achterglas@live.be , Facebook en onderstaande website.
 www.achterglas.be .

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

www.hove.be

Foto’s (c) Gazet van Hove – uitgave 2015.