LINT

Net zoals de voorbije jaren stelt het gemeentebestuur van Lint 500 euro ter beschikking voor wie in de gemeente een origineel artistiek project wil realiseren.

Iedereen kan een voorstel indienen : individueel, een vriendengroep, een gezelschap of vereniging, een eenmalige samenwerking, … maar men moet wel uit Lint komen. Het kan zowel gaan om theater, muziek, zang, dans, grafisch werk, beeldende kunst, fotografie, film, literatuur, poëzie, design, … Kwaliteit en originaliteit moeten wel in het oog springen. Het winnende project wordt in het najaar gerealiseerd in de openbare ruimte en dus niet in O.C. “De Witte Merel”.

77ste VLAAMS NATIONAAL ZANGFEEST

Om deel te nemen maak je een dossiertje met een korte voorstelling van de deelnemer(s) en de contactgegevens, een overtuigende omschrijving van het project, een planning en een kostenraming.  Dat bezorg je aan het College van burgemeester en schepenen (Koning Albertstraat 41 in Lint) op uiterlijk 30 april 2017. Het project dient te worden uitgevoerd tussen 1 september en 31 december. Een onafhankelijke jury beslist welk project het haalt. De winnaar wordt eind mei bekend gemaakt.

(EM)

*Meer info : uit@lint.be .

Foto’s (c) Gazet van Hove.