In de jaren ’80 stond er in het begin van de Geelhandlaan op de linkerzijde in de richting van het gemeentehuis in de gemeente Hove een jeugdhuis waar heel wat mensen van toen 16 jaar en ouder heel wat vrijdag- en zaterdagavonden gesleten hebben in het schitterende en gezellige jeugdhuis Trax. “Den Tax” beter bekend in de volksmond.

Heel wat Hovese jongeren en jeugd uit de buurt kwam hier in de jaren ’80 feesten tot vroeg in de ochtend. Nu heeft Mark Vermeiren die momenteel net de 40 jaar gepasseerd is het schitterende idee opgevat om hiervoor een reünie in het leven te roepen en een groot deel van deze mensen opnieuw bij elkaar te brengen.

Het jeugdhuis dat rond 1989 de deuren sloot wordt nog herhaaldelijk vernoemd in straffe verhalen van vroeger zegt Mark en dus zou ik graag al deze mensen uit Hove, Edegem, Kontich, Boechout, Lint en Mortsel nog eens bij elkaar halen. 2 dj’s heb ik al gevonden. Nu de bezoekers van destijds nog en al deze mensen zijn welkom op zaterdag 16 september 2017 vanaf 20.00u. aan de Groeningelei 78 in de gemeente Kontich.

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand