“Wispelturig pH7 doet de intergemeentelijke samenwerking met Lint imploderen” 

Fan van Hove is bijzonder teleurgesteld in de onsportieve houding van meerderheidspartij pH7, die nogmaals haar onbetrouwbaarheid bewijst door zonder veel verhaal uit de onderzoeksfase tot intergemeentelijke samenwerking met Lint te stappen. De mogelijkheden die er lagen om met Lint samen te werken, m.n. de technische diensten, overstijgen het belang van één partij zonder verhaal. Het had de Hovenaars veel kunnen bieden, het gaf ons kansen op een performantere dienstverlening en armslag om als kleine gemeente ook in de toekomst de kwaliteit en nabijheid van onze diensten hoog te houden. Helaas deed de negatieve houding van Positief Hove de boeken toe. Lees hier http://www.fanvanhove.be/nieuws/ ook het kritische persbericht vanuit de gemeente Lint.”

Vriendelijke groet,

Wim Bollaert

Voorzitter Fan van Hove

Hove moet nu alles zelf betalen …

Foto’s (c) Gazet van Hove – coverfoto : geen rode loper voor “intergemeentelijke samenwerking” tussen Hove-Lint …