Bijna 200 inwoners uit Hove kwamen zondagmiddag bij elkaar voor de jaarlijkse brunch ten voordele van het goede doel in de gemeente Hove. Ook dit jaar gaar de opbrengst naar de 5 sociale doelen waar we het al jaren voor doen zegt men in de gemeente Hove. Dat zijn Ritmica – Hoveberg – Ziekenzorg – De Vuurtoren en het Rode Kruis Vlaanderen afdeling Hove-Lint. En ook nu waren alle plaatsen in de feestzaal Da Capo volzet. De brunch startte om 11.00u. met een glaasje cava of fruitsap en na de verwelkoming van burgemeester Koen Volckaerts werd het genieten van de lekkere bruch i.s.m. met vishandel Clatervis en bakkerij Waumans – Leemans.

“Eigenlijk is dit het vervolg van ons Bal Van De Burgemeester van jaren geleden” zei de heer Koen Volckaerts aan de microfoon bij Radio Frekwent “en stiekem droom ik nog steeds van een echt bal voor jong en oud in onze gemeente”. Waar alle inwoners kunnen komen dansen en zo hun goede hart tonen voor het goede doel sloot de Hovese burgemeester af.

Ook op 12 november van dit jaar is feestzaal ‘Da Capo’ het toneel voor een etentje dat wordt ingericht door de gemeente Hove. Dan worden  alle vrijwilligers van de verenigingen aangesloten bij de jeugd – sport en cultuurraad in de gemeente Hove vergast op een heerlijk ontbijt.

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand

Foto’s (c) Gazet van Hove.